2777
2789
اینجا از این سوالا نپرس یه مشت آدم بدبخت مریضِ عقده ای که از تو زندگیشون خیلی بدتره میان ترغیبت میک ...

واقعا راس میگید 

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

خودکشی چیه یکی یکی داریم به مرگ نزدیک میشیم علی انصاریان امروز رفت نوبت همون داره میرسه انگار 

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه روش عالی بلدم نهایتش دو دیقه طول میکشه راه برگشتم نداره یه روز انجامش میدم حتما😉

اولا که بیخود میکنی خودکشی کنی😐

دوما چه راهی به منم بگو😉😘

میخام اطلاعات عمومیم زیاد شه

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

اولا که بیخود میکنی خودکشی کنی😐 دوما چه راهی به منم بگو😉😘 میخام اطلاعات عمومیم زیاد شه

نمیگم خودم پیداش کردم

یه بار به دوستم گفتم هنوز عذاب وجدان دارم البته کاری نکرد

تو بچه داری

حالا من مجردم اما بازم فکر پدرو مادرم جلومو میگیره

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘
تایپیک منو خوندی؟ . تجربه درمان افسردگی خودم

نه نخوندم

شما افسردگی داشتید؟؟

کسی ام با روش شما نتیجه دیده؟

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

نه نخوندم شما افسردگی داشتید؟؟ کسی ام با روش شما نتیجه دیده؟

من گروه واتساپ دارم از بچه های نی نی سایت که تایپیک مو خوندن. بله دوستانی  پیشرفت داشتن. درمان زمانبره. تایپیکمو بخون کمکته