2777
2789
عنوان

پيشي 😻

59 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، دلم يه گربه ميخواد ولي از مسئوليتش ميترسم 

لطفا از مزايا و معايب گربه داشتن بگين ؟؟؟

كسي هست پشيمون شده باشه از نگهداشتنش؟؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

از طرفي خانواده همسرمم از گربه متنفرن ، اگه بگيرم ديگه كلا اينجا نميان و احتمالا دعوا بشه 

ميخوام ازشون مخفي كنم 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌که نداشتم ولی واقعا حیوون میخری باید بهش برسی غذاش فقط ماهی ۱ تومن

نه بابا انقدرام گرون نيست ، تحقيق كردم

بعد گربه خوبیی‌که داره خودش غریزی دستشوییش بلده توی خاک جیش میکنه ولی اگر‌ پرشین‌بخری باید کلی ژل و ...

اسکاتیش اگر میتونی بخر دیگ‌این‌چیزارو‌نداره

ولی‌پرشین بخری باید همش‌چشمش پاک کنی اشکش میاد 

بعد هی باید بهش ژل‌مخصوص بدی موهاش‌گیر نکنه تو دل و رودش اوو کلی قر و فر داره

اسکاتیش اگر میتونی بخر دیگ‌این‌چیزارو‌نداره ولی‌پرشین بخری باید همش‌چشمش پاک کنی اشکش میاد  ب ...

واي من عاشق اسكاتيشم ولي خيلي گرونه

بعد گربه خوبیی‌که داره خودش غریزی دستشوییش بلده توی خاک جیش میکنه ولی اگر‌ پرشین‌بخری باید کلی ژل و ...

پرشين اصلا دوست ندارم

منم میخواستم‌تولش ۳ تومن بود الان ۱۲ تومنه😢😢

اره چرا يهو گرون شد؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز