2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم

172 بازدید | 13 پست

شوهرم تازگی خیلی اخلاقاش بد شده همش دعوامون میشه میگه من حسرت زنای مردمو میخورم دیشب داشت مبگفت میخوامذفروشگاه بزنم چون یه بار صرر دیدیم تو کار گفتم حواستو‌جمع کن سرمایه امون دوباره نپره گفت تو بدبینی دخالت نکن هیچی دیگه نگفتم رفتم اینترنت راجع به شغلش تحقیق کردم و فهمبدم جز ضرر هیچی نداره ولی چون گفت دخالت نکن هیچی نکفتم تا خوذش امروز حرفهایی که نو نت خونده بودم گفت و گفتم میدونستم ولی چون خواستی دخالت نکنم چیزی نگگفتم ، الان سر اینکه بهش عصر گفتم شیرخشک برای بچه بخر شروع کرده ذعوا که وقتی هنوز هست چرا میگی بخرم منم احتمال داده بودم تموم بشه کفته بودم بخره ، شروع به بحث و غر زدن کردن چون فردا باهاش  کار دارم کوتاه اومدم و رفتم پیشش مبکه انقدر باهات احساس غریبی میکنم نگفتم بهت پول شیر خسک ندارم رفتم مسافرکشی گردم که از توپول نگیرم در صورتبکه همیشه من هز چی پول داشتم در اختیارس گذاشتم پس انداز هم داشتم دادم بهش پس هم نگرفتم خیلی بهم برخورده رفتارای اخبرش

به نظرم یه تنوعی ایجاد کن حالو هواتدن عوض شه

مثلا برید دور از شهر جایی که خلوته

گاهی مرداهمینجورمیشن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش چندروز حرف نزن ....

این مردا نمیدونم چ مرگشونه منم وقتی ی نظری میدم شوهرم اصن قبول ندارم ولی نظر بقیه رو میزاره روچشاش‌..

منم بهش گفتم هیچوووووقت راجب هیچی بامن حرف نزن برو از عشقایه زندگیت بپرس بی دست وپا 

اگر خودت پول داری

ی وقتایی خرید کن و به همسرت چیزی نگو

بجه شما فعلا شیر خشک و پوشک لازم داره

بخر بذار کنار تا مجبور نشی توی شرایطی که همسرت مساعد نیست بهش بگی.

عزیزم شما از دید زنانه داری جان فشانی میکنی و البته که همین طوره

ولی همسرت با دید مردانه احساس خوبی نداره که طبیعیه

عنترسواستفاده گروقتی رومیدی همینه دیگه همینه

این چه طرز صحبته!!!

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
عنترسواستفاده گروقتی رومیدی همینه دیگه همینه

دقیقا بهش از اول زندگی زو دادم ابنجوزی شده از پریشب خونه مامانمیم چون بچه سر و صدا میکته دوست ندارم خونه مامانم بمونم‌معذب میشم چون داداشمم باید صبح زود بره سرکار ، هر بار میام خونه مامانم شوهرم اصرار داره شب بمونیم دو شبه به اصرار اون موندیم به من برگسته مبکه خونه ماملنت میمونیم پرو‌شدی انگار من گفتم بمون ! دیگه عهد باخودم بشتم اینبار گفت بمون به هیچ عنوان راضی به موندن نشم که بمونه و بعد هم طلبکار بشه

اگر خودت پول داری ی وقتایی خرید کن و به همسرت چیزی نگو بجه شما فعلا شیر خشک و پوشک لازم داره بخر ...

دقیقا باید همینکارو کنم کلا شوهر من تا ارنج براش دستمو تو عسل کنم به جشمش نمیام کافیه خواهر یا مادرش کوچکترین کاری براش کنن هزار بار مبکه ولی گارهای من به چشمش نمیاد و متاسفانه خیلی نمک نشناسه ، من اخلاقم طوریه کارهام و‌محبتامو بی سر و صدا میکنم چون زنای مردم همه کارهاشون جاررمیزنن از نظر شوهر من اونا خوبن نه من که سرم تو زندگیه خودمه و اروم‌و بی صدا کارامو میکنم

دقیقا باید همینکارو کنم کلا شوهر من تا ارنج براش دستمو تو عسل کنم به جشمش نمیام کافیه خواهر یا مادرش ...

مرد نمک نشناس ذاتش همینه درست نمیشه همیشه مرغ همسایه براش یه چیز دیگه هست

دقیقا باید همینکارو کنم کلا شوهر من تا ارنج براش دستمو تو عسل کنم به جشمش نمیام کافیه خواهر یا مادرش ...

عزیزم به نظرم شروع کن سیاست های زندگی رو یاد بگیر.

با محبت افراطی و بی منت خودت رو بی ارزش کردی

مثل من

حالا فکر نکنی من همه چه بلدم یا قصد سرکوفت دارم

ولی تو زندگی خیلی بدی سرم اومده از همین بی سیاستی و کارنابلدی. 

روش زندگی کردنت رو تغییر بده