2777
2789
عنوان

به خودم‌نمیرسم

338 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

دختری ۲۱ ساله هستم ۶ ماه که نامزد کردم اما از وقتی نامزد کردم به خودم نمیرسم دل و حوصله ندارم 

بااینکه چهره ام از نظر همه خوب بود اما حالا از خودم بدم میاد

دوست ندارم به خودم برسم

میبینم اطرافیان که خیلی چهرشون معمولی ارایش میکنن و به خودشون میرسن اما من نمیتونم

شاید یکی از دلایلش اینه با علاقه با همسرم ازدواج نکردم نمیدونم شاید چون شوهرم ادم رومانتیکی نیست که بهم توجه بکنه دوست دار همون ادم شاد قبل بشم اما نمیشه 

هیچ چیزم شبیه قبل نیست 

چهره ام.... لباس پوشیدنم‌‌‌....رسیدن به خودم..

احساسات...شاد بودنم...

حس میکنم نیازهای احساسیم

برطرف نمیشه

بخاطر علاقه داشتن یا نداشتن ب همسرت ن 

برا دل خودت باید اینکارو کنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم سعی کن روحیه تو حفظ کنی. آره به احتمال زیاد دلیلش همسرته

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

عزیزم چیکار ب همسرت داری بخاطر دل خودت بخودت برس بخاطر اینک میری جلو ایینه کیف کنی خودتو میبینی ن اینک حالت گرفته شه اول یاد بگیر خودتو دوس داشته باشی و برا خودت ارزش قائل باشی

🖤erfanam🖤

خوب به خودت برس تو فقط یه بار زندگی میکنی به پوستت برس به موهات برس ورزش کن کتاب بخون ارایش کن در روز شبا ارایشتو پاک کن موهاتو همیشه بباف محکم نبند دستبند و ساعتای قشنگ دستت کن لباسای شیک و ساده بپوش تمیز باش خوشبو باش حموم تند تند برو و....