2777
2789
عنوان

کک و مک

134 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها کسی راهی برای از بین بردن کک و مک داره?واقعا خسته شدم از بس کرم پودر زدم دلم میخواد یه بار از خواب پاشم ببینم هنه اشون رفتن🤦‍♀️واقعا عذایم میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه‌گلم‌من‌حتی‌لیزرهم‌کردم‌بعدیک‌مدت‌برگشت

نمیشه پشت سرهم هی لیزر کرد ?من یکبار تست لیزر و انجام دادم لکه هام نرفت دیگه بقیه صورتمو انجام تدادم

فقط فقط لیزر

لیزر تحریک میکنه بعد چندوقت چندبرابر درمیاد.من بخاطر کک و مکام نتونستم مواای صورتمو لیزر کنم.کلا اشعه تحریک میکنه

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
وای واقعا عذاب اور خسته شدم از بس همه چی امتخان کردم نتیجه که نگرفتم بدترم شدم

نه بابا من انقد پرس ووجو میکنم اصلا چیزیو امتحان نکردمو نمیکنم.بچه که بودم بردنم پیشه متخصص پوست گفته کک و مک از بین نمیره فقط با مراقبت بیشتر نمیشه.فقطم ضدآفتاب ازش مراقبت میکنه

نه بابا من انقد پرس ووجو میکنم اصلا چیزیو امتحان نکردمو نمیکنم.بچه که بودم بردنم پیشه متخصص پوست گفت ...

اخه من خیلی،سفیدم واقعا بدون کرم پودر پوستم نمایی افتضاخی داره واقعا خسته،شدم🤦‍♀️

اخه من خیلی،سفیدم واقعا بدون کرم پودر پوستم نمایی افتضاخی داره واقعا خسته،شدم🤦‍♀️

منم سفیدم.کلا ماهاکه سفید هستیم داریم .سبزه ها خیلی کمتردارن اوناکه کلا تیره هستن اصلا ندارن‌من اصلا حساسیت نشون نمیدمس.چرا کرم پودر دایمی نمیزنی؟