2777
2789

درگهان بازار قدیم جدید ستاره همه خوبه قیمتاش البته من دوسال پیش رفتم الانو نمیدونم جاهای دیدینم ک جاهای واقعی دیدنی داره سعی کن با این طبیعت گردیاش بری حسابی لذت ببری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درگهان بازار قدیم جدید ستاره همه خوبه قیمتاش البته من دوسال پیش رفتم الانو نمیدونم جاهای دیدینم ک جا ...

باشه ممنون.البته دوروزه که همش باد بود نشد بریم سوار قایق اومدیم درگهان ولی جنساش خیلی قیمت مناسب نبود 

باشه ممنون.البته دوروزه که همش باد بود نشد بریم سوار قایق اومدیم درگهان ولی جنساش خیلی قیمت مناسب نب ...

واقعا من ب این فکرم.اولین فرصت ک یکم.اوضاع این مریضی کم بشه برم قشم چ حیف پس

باشه ممنون.البته دوروزه که همش باد بود نشد بریم سوار قایق اومدیم درگهان ولی جنساش خیلی قیمت مناسب نب ...

برو پاساژ دریا تو درگهان قیمتش از همه جا مناسب تره .بودم پاساژ دو دلفین 

ولی چون ارز گرون شده جنس های اونهام قیمتش بالا رفته برای خرید صرف نمیکنه بری من چند سال پیاپی رفتم همه ی خریدهامو اونجا میکردم تا پارسال که دلار گرون شد جنین آنقدر گرون شده بود نمیصرفید خرید کنم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
واقعا من ب این فکرم.اولین فرصت ک یکم.اوضاع این مریضی کم بشه برم قشم چ حیف پس

الان که ابی اینجا وتقریبا خلوت .ولی جنساش ومیوه هاش گرونه  مثلا امشب یک کیلو موز ۵۴تومن خریدیم خیار ۱۷ت من دفعه اول اومدم نمیدونم همیشه گرونه یا الان که مسافر کمه

الان که ابی اینجا وتقریبا خلوت .ولی جنساش ومیوه هاش گرونه  مثلا امشب یک کیلو موز ۵۴تومن خریدیم ...

موز که همه جا همینه خیار هم که تهران تره بار نداشت بیرون رو نمی‌دونم 

ولی وقتی مسافر زیاد باشه قیمت رو بالا میبرن وقتی کم باشه که هم کرایه ی جا ارزون تره هم فروشنده ها تخفیف میدن رو جنس

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
الان که ابی اینجا وتقریبا خلوت .ولی جنساش ومیوه هاش گرونه  مثلا امشب یک کیلو موز ۵۴تومن خریدیم ...

عزیزم شهرهای جنوبی معمولا مواد غذایی گرونه ما 15 سال پیش رفتیم ی ساندویچ خوردیم فست فود اونجا الان اون قیمت اینجا شده البته ک میوه همین قیمته الان دیشب خیار گرفتم17 موزم کلا48😭 جای تاسف داره