2777
2789

میخام نوبت سونوبگیرم با اپلیکیشنه 

اسماشو نمدونم 

مثلا انومالی ان تی اینا داره اینیکیونمدونم چیه که نوبت بگیرم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخرین سونو از هفته 36 هست .بگمونم. که اسم خاصی نداره. واسه منو زده وضعیت جنین.

فک کنم بررسی رشد جنینه نه؟؟؟؟

نوشته هفته ۳۰ تا ۳۴

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
برا من نوشته بود سونو معمولی،،بعد هفته ۳۱ دوباره فرستاد رفتم بازم گفته برم دیگه خسته شدم والا

فک کنم رشد جنینه

خود دکتر سونوداره ولی سه تاسونوهارومیفرسه بیرون

فک کنم بررسی رشد جنینه نه؟؟؟؟ نوشته هفته ۳۰ تا ۳۴

اره عزیزم. واسه رشد و وضعیت جنینه. مثلا اب دور جنین و سفالیک یا بریچ بودن.

واسه من رو زده رشد و وضعیت جنین

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
اره عزیزم. واسه رشد و وضعیت جنینه. مثلا اب دور جنین و سفالیک یا بریچ بودن. واسه من رو زده رشد و وضع ...

عاره

میترسیدم اشتباه بزنم برم اونجاگیربدن😓

ایشالا بچم سربالاباشه😅

عاره میترسیدم اشتباه بزنم برم اونجاگیربدن😓 ایشالا بچم سربالاباشه😅

انشالله توکلت به خدا باشه.

از من هفته 29 بریچ بود.

2 هفته پیشم عرضی بود.

دیگه الان رو نمیدونم.

20ام سونو دارم.

زایمان اولم طبیعی بود. اینم سپردم به خدا.

انشالله توکلت به خدا باشه. از من هفته 29 بریچ بود. 2 هفته پیشم عرضی بود. دیگه الان رو نمیدونم. 2 ...

مگه همون ۳۱هفته سونو کنن نمیفهمن سزارینه یا طبیعی؟؟؟؟

مگه همون ۳۱هفته سونو کنن نمیفهمن سزارینه یا طبیعی؟؟؟؟

نه عزیزجاااان😳

هفته 36 فکر کنم اخرین سونو باشه.

ولی تا روز اخر هم احتمال چرخیدنش هست.

نه عزیزجاااان😳 هفته 36 فکر کنم اخرین سونو باشه. ولی تا روز اخر هم احتمال چرخیدنش هست.

یاخدااااااااااااااااا

من شانس ندارم میچرخه میشه طبیعی😓😓😓

غلط کرده هی بچرخه

یاخدااااااااااااااااا من شانس ندارم میچرخه میشه طبیعی😓😓😓 غلط کرده هی بچرخه

😂😂😂😂

اینقدر بچه ها وروجک شدن که مارو به بازی میگیرن.