2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

195 بازدید | 14 پست

سلام گرفتار سنگ کلیه شدم  هررچی میخورم نمیوفته بااینکه خیلی کوچیکه ۳میلی 

مجبور شدم ابجو خوردم نمیدونم افتاد یا نه ولی باازم همون درد تیز و اذیتت کننده داره مث روزای اول 

کسی اینجوری بوده؟

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بهتره  دم نوش  کرن بری مصرف کنی برندش خیلی مهم نیس نیوشا باشه یا شاهسوند یا دکتراز 

روزی ۲تا  تی بک مصرف کن  مطمن باش هم دردت میره هم دفع میشه

و یا از عطاری خود گیاه خارشتر تهیه کن شبیه خار  روزی ۲بار  ۲لیوان  جوشوندش بخور

عرق خارشتر نگیر  خود گیاهش جواب داده 

ینی میتونم بگم دردی بدتر از خودش نیست

اره بخدا ینی جیگرم خون شده نمیدونم این چ سنگیه ک کنده نمیشه  همش اون درد تیز میاد سراغم

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉
سه میل که چیزی نیست  بعد با طناب زدن می آفته روزی صد تا طناب بزن  راستی چقدر آب میخوری ؟

حدودا ۳لیتر  

از عطاری میوه خارخاسک و هسته البالو و دم گیلاس و... کاکل زرت  عسل و سیاهدانه گرفتم اینا هر کدوم تو ی مدت خوردم هنوووزم درد دارم ابان سونو دادم گفتن سنگه  تا همین الان گرفتارم بخدا خسته شدم طناب هم میزنم ولی بازم درد دارم 

اخه سه میل هیچی نیست  با طناب و آب خالی هم می آفته  برو دوباره سونو بده  فقط تو کا ...

داخل کلیه به سمت پهلو 

اره سه میل واقعا چیزی نیست عجیبه بعد از چند ماه هنوزم مث روز اول درد دارم

منم 4 میل دارم 2تا. هرکار میکنم دفع نمیشه قصد بارداری دارم نمیدونم چکار کنم دیگه

خدا کمکت کنه 

ینی ادمو زجر کش میکنه 😩 

واسه درمان مشکلات کلیه از جمله سنگ کلیه دکتر نادیا عدنانی رو بهتون معرفی میکنم 

خیلی ممنون