2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا بیاین!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 20 پست

تو خودت قبل شوهرت رو کسی کراش نداشتی؟؟ 

ایا هنوز که هنوزه بهش فکر میکنی

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم واقعا فکر نمیکنم ولی حس میکنم مردا یادشون میمونه

نمی مونه ...مطمئن باش

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
وای اصن اینقدر ناراحتم که نگو ینی فراموش میشه؟

اصلا شما فک کن تو ذهنشه چه اتفاقی میفته عزیزم ؟؟  با وجود اینکه انقد شما رو دوست داشته که دوستیتون رو رسمی کرده از چی میترسی بعدشم من بابت این چیزا اصلا ذهن خودمو درگیر نمیکنم چون میگم کسی که ذاتش بده همون بهتر که برام رو بشه و وقت و زندگیم رو تلفش نکنم 

اصلا شما فک کن تو ذهنشه چه اتفاقی میفته عزیزم ؟؟  با وجود اینکه انقد شما رو دوست داشته که دوستی ...

چ خوب گفتی واقعا 

میدونی من خیلی تاپیک دیدم ک شوهراشون همچنان تو فکر عشق سابقشونن

ولی این واقعا گفت ک عشق نبوده و علاقه طبیعی بچگی

من نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم!