2777
2789
عنوان

حالا که حرف روز زنه+عکس

325 بازدید | 28 پست

پس روز مرد چی؟😂

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

https://uupload.ir/files/54c0_989933844393_status_1464ed7503e14d0a89b3022a323577c6.jpg

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داشتم گریه میکردم خندم گرفت

خدا خیرت بده😅

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
https://uupload.ir/files/54c0_989933844393_status_1464ed7503e14d0a89b3022a323577c6.jpg

اخی😂😂ولی ی جوراب میخرم برا پدرم یکی هم همسرم😂😂😂

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
داشتم گریه میکردم خندم گرفت خدا خیرت بده😅

خودمم دپرس بودم یهو دیدمش پوکیدم از خنده🤣

نه بابا 7 اسفند روز مرد هست 13 رجب

طرفای ما ۲۹ اسفنده بخند بابا😂

اشتباه زده ۲۹ ام تولد امام سجاده

شمام شبیه خواهرمی یه جوک براش میگم میگه چرا؟واسه جی؟مگه اینجوری نبود چرا اینجوری شد یعنی پشیمون میشم از جوک گفتن واسش🤣