2777
2789
عنوان

وصیت

92 بازدید | 7 پست

وصیت نامه کسی تا حالا نوشته ؟

چی نوشتید توش 

چقدر دنیا زود تمام میشه 🖤🤍 چقدر بالا و پایین داره این دنیا🤎🤍 گاهی دلت میخواد که زودتر تموم بشه و بری از این دنیا😔 من و این دنیایی فانی 😔 و مردمی که نمی دانند چه اتفاقاتی برایت رخ داده و بی دلیل تو را قضاوت می کنند🖤      خدایی که در این نزدیکی ست و کمک می‌کند مرا در همه جاها...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چند وقت پیش

چرت و پرت خالص نوشته بودم😐

مثلا نوشته بودم با پولام چیپس سرکه ای بخرید و سر قبرم آهنگ بلاچاو بزارین و لباسامو بدین ب خیریه

آخرشم گم شد😐😐

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

بله تکلیف داراییمو مشخص کردم طلا و حساب بانکی و این چیزا البته مثل وصیت رایج نیست که در کمال صحت و سلامت عقل و این حرفا 😁😉 یه جوریه که فقط شوهرم میدونه چی میگم اونم یکی داره فقط من میدونم منظورش چیه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

نه بابا وصیت چرا میخوام صحیح و سالم به زندگیم ادامه بدم قصد مردن ندارم😐😆😊

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز