2821
2789
عنوان

تبعیض جنسیتی!

175 بازدید | 13 پست

آیا دلیل این تفکیک را میدانید؟ آیا میدانید وجود همین تفکیک خودش باعث خجالت است؟ اصلا چه چیزی کار تفکیک را انجام میدهد؟ ذهنتان؟ دلیلش چیست؟

دلیلش رو با ترجمه بخش دوم قسمت 9 سریال Adam Ruins Everything که به خوبی دلیل چنین دیدی رو توضیح داده بیان میکنم.(سریال خیلی خوبیه پیشنهاد میکنم حتما ببینید اگه دنبال توضیح طنز گونه دلیل برخی باورهای غلطی که همیشه باهاشون دست و پنجه نرم میکنیم هستین!)

در این بخش کاراکتر اصلی دلیل این دید اشتباه رو به پسر بچه ای که دارای این دید هست توضیح میده که من سعی کردم کل صحبت های کاراکتر ها رو به صورت یه توضیح متصل به هم ترجمه کنم:

برای خیلی افراد بازی های ویدیویی به اندازه رنگ آبی مردونه هستن. (آبی برای پسر ها و صورتی برای دختر ها) اما هر دو این باورها خیلی تازه تر از اونچیزی که فکرشو بکنیم بوجود اومدن. در واقع تا قبل از دهه 1980 اینجوری مثل قانون نشده بودن. مثلا یه بچه کوچیک رو تصور کنید که موهای طلایی بلند داره، یه پیرهن بلند پوشیده، و یه کلاه زیبا روی سرشه. جنسیتش چیه؟ احتمالا اشتباه حدس زدید! من در مورد سی و دومین رئیس جمهور آمریکا فرانکلین روزولت صحبت می‌کردم.

قبل از جنگ جهانی دوم پسر بچه ها و دختر بچه ها یک جور لباس میپوشیدند؛ پیراهن های خوشگل! در دهه 1950 لباس های خاص یک جنسیت وارد بازار شدند که در کل انگار بزرگترها بچه هارو مثل ورژن کوچکی از خودشون لباس میپوشوندن (لباس هایی مثل شلوار و کت برای پسرها و پیراهن و دامن برای دخترها)

در دهه 1970 لباس هایی که جنسیت توشون مطرح نبود دوباره پرطرفدار شدند. تا اواسط دهه 1980 که تفاوت های پوشش برای جنسیت بچه ها دوباره مطرح شدند و انگار صورتی برای دخترها و آبی برای پسرها تبدیل به یک قانون شد!

اما این روند فقط در خصوص لباس ها اجرا نشد، در دهه 1980 بخش فروش اسباب بازی فروشگاه ها هم منحصرا به قسمت های دخترانه و پسرانه، در واقع قسمت کامیون و ماشین و قسمت عروسک ها، تقسیم شدند. در این زمان بود که همین اتفاق برای بازی های ویدیویی افتاد.

بازی های اولیه ای مثل Pong کاملا بی ربط به جنسیت بودند، دیگه نقطه پسر یا نقطه دختر معنی نداشت، در واقع بازی برای همه ی اعضای خانواده در نظر گرفته شده بود. البته شخصیت بازی Pacman پسر بود اما بازی انقدر در بین خانم ها پر طرفدار بود که وقتی موقع عرضه بازی بعدی فرا رسید سازندگان جنسیت شخصیت اصلی رو خانم کردند؛ که اسمش Ms. Pacman بود. از Ms. استفاده کردند نه از Mrs.. در واقع شخصیت جدید یه خانم مستقل امروزی بود. (عنوان Mrs. برای خانم های ازدواج کرده بکار میره. اما با استفاده از عنوان Ms. خانم پکمن یک خانم مستقل محسوب میشه نه وابسطه به همسر)

نه تنها خیلی از مخاطبین بلکه بسیاری از سازندگان بازی هم خانم بودند. در بین اولین ستارگان طراحی بازی نام کسانی مثلCarol Shaw از Atari و همینطور Dona Bailey یکی از سازندگان بازی آرکید Centipede و همچنین Roberta Williams که یکی از پیشگامان عرصه بازی های adventure و یکی از بنیان گذاران کمپانی خودش که مجموعه king's quest شون یکی از موفق ترین عناوین در بین گیمرها با هر سلیقه ای بود، میدرخشه.

اما همه اینها به لطف خراب شدن بازار بازی های ویدیویی در سال 1983 تغییر کرد. زمانی که ناشران پر طمع بازار رو با بازی های به درد نخوری مثل I Want My Mommy ، Lost Luggage و E.T. برای Atari 2600، که به عنوان یکی از بدترین بازی های ممکن خطاب میشه، پر کردند. خیلی از بزرگسالان کلا از بازی های ویدیویی دست کشیدند و بازار بازی های ویدیویی دچار رکود وحشتناکی شد.

پس وقتی نوبت به عرضه کنسول اولیه Nintendo Entertainment System (NES ) رسید، نینتندو برای بازاریابی نقشه ای طراحی کرد. به جای عرضه کنسول در بخش لوازم الکترونیکی فروشگاه ها، اونها کنسول رو در بخش اسباب بازی ها فروختند. اما در اون زمان بخش اسباب بازی ها کاملا به دو قسمت مجزا دخترانه و پسرانه، یا همون صورتی و آبی، تقسیم شده بود، اینجا بود که نینتندو مجبور شد یک طرف رو انتخاب کنه، و اونها پسرانه رو انتخاب کردند! و بعد از این بود که پشت سر هم بازی های ویدیویی رو برای این جنسیت تبلیغ کردند. (با تبلیغاتی بسیار جنسیت زده! مثلا در یکی از اونها میگه “?Willst thou get the girl?” , “Or play like one”) و بعدش کمپانی های دیگه هم همین روند رو در پیش گرفتند و با افزایش سن این جمعیت هم همینطور بازار رو به سمت این جنسیت سوق دادند. و الآن پس از دهه ها در معرض این گونه تبلیغات قرار گرفتن، بازی های ویدیویی رو به عنوان قلمرو مطلق جنس مذکر به حساب میاریم.

حالا اگه بپرسید مگه پسرها بیشتر از دخترها بازی های ویدیویی رو دوست ندارن؟ متاسفانه باید بگم این کاملا یه افسانست. به عنوان مثال تعداد خانم های بالغی که بازی های ویدیویی انجام میدن بیشتر از پسر های نوجوونه. 

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

حالا که میاین میگید این امار با حساب آوردن بازی هایی مثل بازی های موبایل بدست میان، خب مگه این گونه بازی ها جزو بازی های ویدیویی نیستن؟! و این به این معناست که کنسول های اصلی مثل PS4 و Xbox One جمعیت زیادی از مخاطبینی که میتونن بازار بزرگی برای عرضه و فروش بازی های ویدیویی ایجاد کنند رو نادیده میگیرند و این بازار دست نخورده باقی مونده! ما داریم در مورد میلیون ها خانمی که عاشق بیشتر و بیشتر انجام دادن بازی های ویدیویی هستند صحبت میکنیم که با وجود سیاست های قدیمی و عجیب وغریب تبلیغاتی از این سرگرمی رونده میشن فقط به این دلیل که ناشران از این عادت های قدیمی دست بر نداشتند!

خانم ها هم عاشق بازی های ویدیویی هستند، اما با چنین تبلیغات احمقانه ای حس میکنند علاقه شان به بازی های ویدیویی پاسخ داده نمیشه.بازی های ویدیویی عالی ترین هنر این قرن هستند، اونها قادر به هر کاری هستند! اینکه بگیم این هنر به یک جنسیت تعلق داره مسخرست. انگار بگیم فیلم ها تنها برای زنان هستند یا کتاب ها تنها برای پدران هستند! احمقانست! وقتی انقدر محدود به بازی های ویدیویی نگاه کنیم، کیفیت بازی ها پایین تر میان، صنعت بازی سازی پول و مخاطبان زیادی رو از دست میده و برای خانم ها منصفانه نیست!

خیلی وقت برای تایپ گذاشتم ممنون میشم مطالعه کنین و نظرتونو بگین 🙂💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حوصلم نمیشه بخونم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

خداییش خیلی طولانیه متنت..... از من نخواه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببخشید خیلی حرف زدم دلم امروز خیلی گرفته بود به عنوان یه دختر گیمر توی "ایران"🙃🌸

خداییش خیلی طولانیه متنت..... از من نخواه

یک نگاه هم کنین متوجه حرفم میشین بازم هر جور دوست دارین ☆

متوجه نشدم چه تبعیضی؟ کسی نگفته زنها بازی نکنن. فکر نمیکنی اینها افکار فمنیستیه

خب منم فمنیستم و به خودم افتخار میکنم لطفا فمنیستی رو با مرد ستیزی اشتباه نگیرین...

چرا عزیزم وقتی وارد یه گیم میشی و شروع میکنن به مسخره کردنت که عه تو یه دختر و مجبوری برای ارامشت با نام کاربری پسر وارد بشی اسم این برای شما چیه؟

اینکه میان به جای امید دادن میگن شما برو با باربی هات بازی کن ظرفاتو بخور درستو بخون یعنی چی؟

چرا اینارو به یه پسر گیمر نمیگن؟

اینا مربوط به عرف جامعه است الان تو این سایت وقتی آقایون وارد میشن خانما گارد میگیرن. فکر میکنم باید خیلی جوون باشی. به مرور با واقعیات زندگی کنار میای. با بالا رفتن سن متوجه تفاوتهای دو جنس میشی اینها تفاوتن نه تبعیض . مثلإ پسرا که میرن سربازی بگن چرا تبعیض میزارین؟ بهشون جواب میدن طبیعت بدن شما تحمل داره ولی زنها نداره. 

اینا مربوط به عرف جامعه است الان تو این سایت وقتی آقایون وارد میشن خانما گارد میگیرن. فکر میکنم باید ...

از نظر من نباید اینقدر تفاوت باشه 

لباس مردونه و زنونه...

اسباب بازی پسرونه و دخترونه....

و.....

اخه چرا برای چی؟چرا یه سری چیزا رو فقد برای یه عده میزارن و یکی از سر علاقه اون کارو میکنه بهش گیر میدن و جلوشو میگیرن؟

من تو این سایت بارها اقا دیدم و خیلی ساده رفتار کردم چرا گارد بگیرم مگه اومدن قتل کنن از نظر من خیلی بهتره که اقایون هم توی این سایت باشن تا وقتی یه خانم از درداش میگه از چیزایی که توی دلشه میگه اونا هم بفهمن که باعث نشن این بلاها سر یه خانم دیگه بیان 

خیلی مسخرس که همه جا و همه چیز رو مخصوص یه عده کنن :/

ما نمیتونیم برخلاف جریان رودخانه شنا کنیم. 

این جریان رودخانه تو زندگی من که خیلی داره تاثیر بدی میزاره و دارم سعی میکنم بر خلافش شنا کنم چون خواسته های من اینجورین 🙃💚

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792