2777
2789

عمل نه. ولی باداروهای هومیوپاتی خوب شدم خداروشکر

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دارم عمل نکردم یک سال درد شدید کشیدم دیوونه وار  بعد یک سال درس شده اما هر وقت یبوست میشم باز ...

من دکتر گفته باید عمل کنی. رفتم عمل کردم 5 روزه اما راه رفتن واسم سخته و درد دارم. نمیدونم دوباره برمیگرده یعنی یا خوبه و چقدر طول میکشه خوب بشه

من دکتر گفته باید عمل کنی. رفتم عمل کردم 5 روزه اما راه رفتن واسم سخته و درد دارم. نمیدونم دوباره بر ...

دوست من عمل کرده بود پارسال چند روز پیش زنگ زده بود بهم گفت ک برگشته 

میشه بگید که چ داروهای مصرف کردین

من ملین. مثل سیلاکس.

اما شقاق دکتره گفت واسه اینه که مقعد تنگه یا یه ماهیچه ای اسپاسم داره و مدام داره کش میاد و نمیزاره زخمه خوب شه .واسه همین ماهیچه رو یه کمش رو میبرن تا شل شه و زخمه خوب بشه

میشه بگید که چ داروهای مصرف کردین

داروهاش طبیعیه. ایمنی بدنو قوی میکنه بپن خودش بابیماری مبارزه میکنه .من هم شقاق داشتم هم همورویید هم اینکه یبوست شدید

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه