2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه بار پام میخچه زد بعد سیاهدونه له کردم با سرکه سیب قاطی کردم.دوروز کامل بستم روش هی عوضش میکردم.

بعد دو روز انگار یه چیزی زده بود بیرون یکم بهتر شد 

ولی بعد یه ماه خود به خود کلاااا رفت ینی اصلا حتی ردی ازش نمونده نمیدونم دیگه از اون بود یا نه

یکی گف میخ داغ بذار روش !!!نه خیییلی داغ هاا در حدی که بتونی تحمل کنی! زود خوب میشه من انجام دادم 😂😂😂😂😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

یه سری چسب دارن داروخانه‌ها

اونارو استفاده کن

سیر هم خوبه اگه بذاری روش

بعد هم باید با سنباده و قیچی جداش کنی😑😶

زود هم سعی کن از بین ببریش تا جاش نمونه :(

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

این میخوای شوهرم از خونه پرتم کنه بیرون🤣

😂براچی؟؟؟؟گفتنش ترسناک هاااا مال من به یه هفته نکشید خوب شد ولی اگه میترسی انجام نده !سیر بذار روش مرتب پوست  روشو بگیر یه اسیدی هس مث قطره داروخونه داره ازون بریز روش کم کم خوب میشه  

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
باش عزیزم سیر خالی ببندم روش دیگه؟ 

اگه اشتباه نکنم باید یه حبه سیر رو یکی دو روز ببندی روش

یه سرچ بکن، میاره برات❤️

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.