2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک همون شب عکس رنگی رفتم برا اقدام..الن ۱۶ روز از عکسم میگذرع

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی

دردش واقعا زیاده؟

اقدامات قبل و بعدش چی بود؟

لوله هات باز بودن؟

چندوقته اقدامی

وهزینشم بگو لطفا

خیلی ببخشید که سوالم زیاده

چیکارکنیم عفونت نگیریم رو نمیدونم من برای عکس رفتم قبلش پزشک زنان معاینه ام کرد و برگه عدم عفونت بهم داد تا ازم عکس گرفتن،من درموردش سرچ کردم عکس باعث عفونت نمیشه ولی اگر از قبلش عفونت داشته باشی میره بالا به سمت لوله ها

بعد از عکس هم میتونی اقدام کنی ولی بعضی ها میگن بذاری برای ماه بعد بهتره چون اون ماده حاجب کامل از بدن خارج بشه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
چیکارکنیم عفونت نگیریم رو نمیدونم من برای عکس رفتم قبلش پزشک زنان معاینه ام کرد و برگه عدم عفونت بهم ...

اهان 

عزیزم میشه درمورد دردش بگی واینکه شما لوله هات بازبودن ؟چندوقت بعدش باردارشدی؟

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی دردش واقعا زیاده؟ اقدامات قبل و بعدش چی بود؟ لوله هات باز بودن؟ چندو ...

اگ اهل شیرازی برو مطب دکتر سرحدی ک خانم یزدانی برات انجام بده..قبلش اصلا نزدیکی نباید داشته باشی روز ۸ تا ۱۰ پریودیت باید بری..با بی حسی برام انجام داد اصلا نفهمیدم..لوله هام کیپ بودن بسیاااار زیاد..دیدی عفونت واژن رو سرسری میگیریم..همین باعث میشه لوله های ادم کیپ بشن...با اینکه بیحسی زد برام ولی اخرش گف یکم بیش ازحد کیپ هستن یبار دیگ برات میزنم یکممم دردو فهمیدم فقط...بعدم اصلا خونریزی لکه بینی ودرد نداشتم همون شب رفتم واس اقدام ب مدت یکهفته..اخه بهم گفت احتمال بارداریت این ماه بسیار بالا هس...حالا علاعماتی هم دارم همش منتظرم بشه ۱ اسفند ...دعا کن پریود نشم

الهی شکر💜
اگ اهل شیرازی برو مطب دکتر سرحدی ک خانم یزدانی برات انجام بده..قبلش اصلا نزدیکی نباید داشته باشی روز ...

ان شاالله. که بارداری عزیزم❤️❤️❤️

ممنون بابت جوابت

منم نمیدونم یکم میترسم...ده یازده ماهه اقدامم...همه چی اوکیه مونده فقط عکس رنگی

شیراز نیستم عزیزم....داروی بی حسی رو همه جا میزنن یا بعضی مراکز؟ تکنسینشون خانومه دیگه؟

ان شاالله. که بارداری عزیزم❤️❤️❤️ ممنون بابت جوابت منم نمیدونم یکم میترسم...ده یازده ماهه اقدامم.. ...

مطب برو حتما..تماس بگیر وخت بگیر و بپرس با بیحسی هس یا ن...من بهترین مطب مثلا رفتم اینطور ک داخل نت سرچ کردم..ازم ۳۱۰ گرفت..دیگ بهترین مطب شهرتون فک نکنم بیشتر سیصد چارصد بگیره...من اولش رفتم ی بیمارستان دولتی..رزیدنت برام میخاس انجام بده..دسگاه پلاسیکیه شکوندن داخل بدنم بیهوش شدم...فقط بیمارستان اصلا نرو چ خصوصی چ دولتی...نگا قبل اینکه  بخای بری براعکس مثلا ده روز قبل پریودی ب مدت ۱۰ شب قرص مترونیدازول ۵۰۰داخل واژن استف کن ک اصلاااا عفونت نداشته باشی اگر خدایی نکرده عفونت داشته باشی میگن برو ماه بعد بیا...اصلااااا نگران نباش...میگن اینا ک عکس میگیرن احتمال ۹۰ درصد همون ماه یا ماه بعد باردار میشن...بازم سوالی داشتی بم بگو جوابت میدم عزیزم

الهی شکر💜
مطب برو حتما..تماس بگیر وخت بگیر و بپرس با بیحسی هس یا ن...من بهترین مطب مثلا رفتم اینطور ک داخل نت ...

ممنونم عزیزم

بدبختی میدونی چیه 

اینکه شهرمون کوچیکه مطب دکترا مجهز به اینجور عکس برداری ها نیس

الان چند روز مونده تا موعودم...ببینم چی میشه

شما نگفتی چندوقته اقدامی گلم

اگه تمایل داشتی درخواست دوستی میدم باهم باشیم

ممنونم عزیزم بدبختی میدونی چیه  اینکه شهرمون کوچیکه مطب دکترا مجهز به اینجور عکس برداری ها نی ...

من ۸ سال متاهلم دوبار باردار شدم ب دلیل نداشتن قلب در ۸ هفته سقط شدن بدون دارو و دکتر باردار شدم ک سقط شدن..بعد سقط دومم رفتم تحت نظر دکتر..۱ سالو ۱ ماهه ک اقدامیم..پریودامم اصلا منظم نیس..اگ دوفاستون بخورم یا امپول بزنم سر موقع میاد

الهی شکر💜
ممنونم عزیزم بدبختی میدونی چیه  اینکه شهرمون کوچیکه مطب دکترا مجهز به اینجور عکس برداری ها نی ...

این ماه برااولین بار رفتم برا عکس شوهرمم از اسپرم داده هیچیش نبوده..حالا سینه هام یخورده درد میگیرن یلحضه شدید یلحضه انگار ن انگا

الهی شکر💜
اهان  عزیزم میشه درمورد دردش بگی واینکه شما لوله هات بازبودن ؟چندوقت بعدش باردارشدی؟

دردش خیلی کوتاه و قابل تحمل بود مثل درد پریودی،بیشتر حالت فشار بود که زیردلم اوند درحدچندثانیه بعدم تموم شد

لوله هام باز بود

دوماه بعدش هم باردار شدم،البته همون ماه که عکس گرفتم اقدام درستی نداشتم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
من ۸ سال متاهلم دوبار باردار شدم ب دلیل نداشتن قلب در ۸ هفته سقط شدن بدون دارو و دکتر باردار شدم ک س ...

عزیزم چقد سخت چقد عذاب کشیدی تو😔😔

خدا ان شاالله این بار جواب دل رنج دیده و صبرتو بده❤️🌷