2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها..... این ظرف سرامیکی دو قلبی... هست..... سایز بندی داره؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ی بنده خدایی چییزکیک رو بهم توضیح بده بانکات.مرسی

بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی رو قشنگ پودرش کن بعد بهش کره اضافه کن بعد کف قالبت بریز و قشنگ فشارش بده که کامل فشرده شه بعد بزار تو فریزر نیم ساعت

در حین اینکه تو فریزره تو پنیر خامه ای و شکر رو هم بزن بعد خامه رو اضافه کن بعد ژلاتین یا پودر ژله آلوورا رو اضافه کن 

بعد اینارو بریز رو بیسکوییتا بزار قشنگ چندساعت ببنده

بعد ژله درست کن مثل همیشه ولی به جای اب سرد چهار حبه یخ بریز بعد بریز روی مواد دیگت بزار ببنده قشنگ

حواست باشه لایه پنیری کامل بسته شده باشه وقتی میخوای ژله اضافه کنی

میخوم یکم متفاوت باشه خسته شدم اینقد ژله خوردم 😀😂

دسر فقط بستنی دوس دارم یا سالاد میوه

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی رو قشنگ پودرش کن بعد بهش کره اضافه کن بعد کف قالبت بریز و قشنگ فشارش ...

عاقبت بخیربشی مرسی😍😍😍

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖