2777
2789

ب این زودیا نمیره

اسپریش بخر

سرش با سرکه پاک کن

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

موهاشو کوتاه کن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ببرش حموم موهاشو با تایت بشور بعد نرم کننده بزن از کف سرش شونه کن. شامپو شپش هم از داروخانه بگیر چند بار سرشو بشور. تمام ملحفه و روبالشی و لباساش هم با درجه بالا لباس شویی بشور مواظب موهای خودتم باش

اومدم بگم تو این شرایط مگه اصلا پسرت بیرون رفته که شپش بگیره و از کجا اومده که دیدم کلا مهمون هم دارین 🥴

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

شامپو و اسپری ضد شپش بگیرید بزنید و اونا میمیرن اما تخم شپش میمونه اونارو بابد یکی یکی از سرش جدا کنید وگرن باز میشن

من باور دارم در هر زمان و مکانی در بهترین شرایط درکنار بهترین افراد هستم💟

اول اینکه تا حالا آبروی  کسی با شپش نرفته😑

دوم اینکه موهاش رو کوتاه کن شامپو و شونه مخصوص از داروخونه بگیر و براش استفاده کن. 

تمام وسایل شخصی و ملافه ها رو هم با آب داغ بشور. 

خونه رو هم حتی درزها رو خوب جارو بکش

نور خواهی مستعد نور شو.... 

فقط کچلش کن تا خودتم نگرفتی و اون مهمونای بیچارام میگیرن دیدم که میگم قبل کرونا سرزدنی بیست دقیقه رفتم جایی وشد آنچه نباید میشد بدبخت شدم تا رفتن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم