2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم دو بار رفتم سنو هم ان تی هم انومالی توی هر دو هم مثل تو شدید استرس داشتم الان متوجه میشم الکی خودم و بچه رو فقط آزار دادم باید فقط توکل کرد و آرامش رو حفظ کرد چون جز استرس هیچی واسه آدم نمی مونه استرس نداشته باش و مطمعن باش نی نی حالش از همه بهتره و سالم تره 😍

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
عزیزم حتما سالم هست نگران نباش منم ۲ اسفند نوبت دارم ،کجا رفتی آزمایش خون دادی؟

وقنی سنو نرفته آزمایش هم یعنی نداده دیگ اول سنو هست بعد آزمایش 😕

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چرا میشه اول رفت آزمایشگاه بعد رفت سونو

نه عزیزم آزمایشگاه کپی کاغذ سنو گرافی رو میخواد منم اینجوری فکر میکردم میشد اول صبح رفتیم آزمایش گفت کاغذ سنو بده گفتم نرفتم گفت اول باید بری سنو برامون کپی بیاری 

نه عزیزم آزمایشگاه کپی کاغذ سنو گرافی رو میخواد منم اینجوری فکر میکردم میشد اول صبح رفتیم آزمایش گفت ...

چه خوب که گفتی ممنونم 🙏چون من میخواستم اینکار و بکنم🤭

🎵maybe we could be a symphony 🎵
چه خوب که گفتی ممنونم 🙏چون من میخواستم اینکار و بکنم🤭

من این کارو کردم ۲ ساعت توی خیابون ها علاف شدم تا سنو گرافی باز کنه😂😁

2823
2791
2779
2792