2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه کافیه تا بعد زایمانم کلی خرید داری براش تا بزرگ شه فعلا مهما بگیرید بقیه بعدا خدا بزرگه اینا هم ...

لباس سايز يک دوسه هم خريدم 😐منتها ميترسم اززايمان زودرسم چون دهانه رحمم شل شده 

يعنی تابسونم بخام ببرم بيرون لازمش ميشه کلاه دار

نه بابا انقدر بچه رو نپوشونید اینجوری یه باد بخوره مریض میشه همون قدر که تن خودت میکنی یه لایه نازک بیشتر تن نینی کن 

لباس سايز يک دوسه هم خريدم 😐منتها ميترسم اززايمان زودرسم چون دهانه رحمم شل شده 

استرس نده فقد استراحت کن منم هفته ۳۲ بهم گف زایمان زود رس امپولم زدوسرم هفته۴۰بزور با امپول فشار زاییدم بسپارش دسته خدا......شما سرکلاژنشدین؟

استرس نده فقد استراحت کن منم هفته ۳۲ بهم گف زایمان زود رس امپولم زدوسرم هفته۴۰بزور با امپول فشار زای ...

شما مشکلتون چی بود نه 26 هفته بهم گفتن شل شده قبل اون خوب بود الان امپول پرولوتون وايزوکسوپرين مصرف ميکنم

ممنونم اما من پرسيدم کريره نميشه استفاده کرد توماشين الکی ميگن فروشنده هه ميگفت 

والا من خریدم مارک بیبی لند تو ماشینم با کمربند ایمنی وصلش کردم نینی لای لای هم میشه 

میگما کریر ایرانی چطوری میشه صندلی ماشین من داشتم ولی بلد نبودم خخخخ

با دستگیره های بقلش دستشو انقد میدی عقب تا مثل یه پایه بشه یه چقه میکنه بعد میزاری صندلی عقب جوری که دسته و سر بچه به سمت صندلی جلو و پاش سمت صندلی عقب باشه کمربند رو یک بندش رو از پشت کریر رد میکنی یه گیره داره میندازی تو اون اون یکی بند کمربند رو از روی پای بچه رد میکنی دو تا گیره این طرف و اون طرف داره و بعد قفلش میکنی 😉 عکساشم تو اینترنت هست بزنی میاره 

شما مشکلتون چی بود نه 26 هفته بهم گفتن شل شده قبل اون خوب بود الان امپول پرولوتون وايزوکسوپرين مصرف ...

والله من مشکلی نداشتم این ماماهه جوگیرشد گف بیا پیشم براچکاپ چون دکترم نبود این زیرنظرش بود ومن کلاس بارداری میرفتم پیشش