2777
2789
عنوان

خواستگار😭

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 43 پست
من میترسم😭

آخ داری سه سال پیش منو یادم میاری 😁 لولو که نیست ماشالله تو هم سنت از اون موقع من بیشتره حسابی عاقلی همه جوانبو بسنج اگه راضی بودی بله نگو اگه خانوادت اجازه میده زمان بگیر واسه آشنایی بیشتر من اینجوری بود حدود یه ماه نامحرم بودیم ولی با هم میرفتیم بیرون ابته من پسرخالم بود شما غریبه است میتونی خانوادگی رفت و آمد کنید بعدش بله رو دادم و یه ماه بعد خواستگاری عقد و عروسی کردیم 

مگه درس نمیخونید؟ منم تو سن شما که بودم مادرم گفت خواستگار میخواد برات بیاد ولی من یک بار خیلی جدی ...

چرا درس میخونم دانشجو ام

ولی چه دلیلی بیارم واسه خانواده میگم زوده میگن ۱۹ سالت شده اخه خونوادمون ازونایی هستن که تو ۱۶ سالگی دختر عروس میکنن من خیلی تلاش کردم تا الان که عروسم نکردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا درس میخونم دانشجو ام ولی چه دلیلی بیارم واسه خانواده میگم زوده میگن ۱۹ سالت شده اخه خونوادمون ا ...

چقدر متفاوتن خانواده ها

خانواده ی من هنوز دارن میسوزن چرا خواهرم ۱۹ سالگی ازدواج کرد زود بود

هرچند ک الان زندگیش خیلی خوبه

ازدواج زیر۲۲درست نیس ب هیچ وجه

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
چرا درس میخونم دانشجو ام ولی چه دلیلی بیارم واسه خانواده میگم زوده میگن ۱۹ سالت شده اخه خونوادمون ا ...

نترس عزیزم اگه دوست نداری بگو نمیخوام بگو تا لیسانسم بگیرم تا ۲۲ سالگی حداقل اینجوری فرصت بخر بعدشم دوباره یه دلیل دیگه میاری نترس نمیکشنت که پدرومادرتن 

منم همیشه میگفتم ۲۱ سالگی ازدواج میکنم با کسی که خودم انتخاب کنم اما حالا...😔

قبول نکن ب هیچ وحه زندگیه خودته،تازه اول حوونیته چ معنی میده بری کلعتی و کهنه شوری خونه پسر مردم این سن

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
قبول نکن ب هیچ وحه زندگیه خودته،تازه اول حوونیته چ معنی میده بری کلعتی و کهنه شوری خونه پسر مردم این ...

واقعن😭

بعضیا فک میکنن ازدواج ک کنی راحتی و همش خوشیه ولی نمیدونن که زندگی مشترک چ سختی هایی داره من میترسم از این چیزا

واقعن😭 بعضیا فک میکنن ازدواج ک کنی راحتی و همش خوشیه ولی نمیدونن که زندگی مشترک چ سختی هایی داره م ...

عزیزم خیلی خوشم اومد ازت چه ذهنه بازی داری افرین  تو حیفی برای اینکه زود ازدواج کنی تو خیلی میتونی پیشرفت کنی  البته بشرطیکه نری با یکی مثل اون مغازه داره ازدواج کنی

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

یه چیزی هم هست که پسر عموم ۱۷ سالشهولی تیپ و قیافه بیشتر میخوره حس میکنم من و دوست داره اخه تا حالا توصحبتامون خیلی گفته سن ملاک نیست و مهم عشق اشکالی نداره دختر از پسر بزرگتر باشه 

اونو میدونم آیندم باهاش تضمین اگه بمونه به پاش ولی هیچ چیزی نگفته تا حالا خیلی غیر مستقیمه همه چیز من گفتن تا۲۳ ۲۴ سالگی بمونم که اونم بشه ۲۲ اینا اون موقه ازدواج کنیم ولی هیچی نگفته تا الان