بچه ها تعجب کردم از مادرم میگه که واست دو تا خواستگار اومده قراره بیان خونه درصورتی که تا الان اجازه نمیدادن کسی بیاد و اینکه من الان هنگم چرا یهویی اینطوری شدن من نمیخام هنوز ۱۹ سالمه میگه میخای بمونی که چی بشه ۱۹ سالته دیگع اخه ۱۹ که سنی نیست
عزیزم منم مثل تو بودم اول شدیدا مخاف بودم تازه من ۱۷ و نیم سالم بود ولی گذاشتم بیاد ببینمش وقتی اومد خودم نظرم عوض شد شاید تو هم اینطور باشه ضرر که نداره ببینیشون راجب زندگی خودمم الان ۲۰ سالمه و سه ساله عروسی کردم و از زندگیم راضیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعلا زود هست تا ۲۴سالگی زندگی کن و انشالله خدا دری به رویت باز میذاره
آقا هستم🙋 🔵💲💙 بجای ایراد گرفتن از دیگران به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست 😑در جمع همیشه خاموش باش تا ذهن تقویت شود کاربر سال 85
من دوست ندارم بیان اصن آمادگی ندارم تازه میگه یکیشونم گفته دختر نباید ادامه تحصیل بده😐انگار ...
اونی که گفته دختر نباید ادامه تحصیل بده به درد نمیخوره باهاش به مشکل میخوری ولی شاید اون یکی خوب باشه باید همه جوانب رو بسنجی پول اخلاق رفتار ، حتی اخلاق و رفتار خانوادش
منم تو سن شما که بودم مادرم گفت خواستگار میخواد برات بیاد ولی من یک بار خیلی جدی به پدر و مادرم گفتم اصلا دوست ندارم هیچ کس بیاد خونه سنتی و هیچ حرفی باشه درباره ازدواج و خواستگار و زیر ۳۰ سال هم ازدواج نمیکنم
اونا هم دیگه هیچی نگفتند تا الان و به تصمیمم احترام گذاشتند