2777
2789
عنوان

بانوآرتمیس

576 بازدید | 20 پست

خانمای مجردومتاهل ..بخصوص متاهل

واقعاازتون خوااههش میکنم برید و تاپیکای بانوآرتمیس رو بخونین.مطمئن باشین پشیمون نمیشید و همیشه دعاگوش هستین.خیلی ازش ممنونم🌹

در واقع از خدا‌که ادمای خوب رو وسیله آگاهی ماقرارمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا تاپیک بت شکنیشون بخونی حرف نداره بخدا

اره گلم‌راست میگه با احترام به بعضی ها بتشون میکنیم مثل ما که به عروسمون احترام گذاشتیم حالا داره پاچه میگیره همش مقصر بابام هست که اونو برا اینکه حرص ما در بیاد میگه خوب شما بد

اره گلم‌راست میگه با احترام به بعضی ها بتشون میکنیم مثل ما که به عروسمون احترام گذاشتیم حالا داره پا ...

احترام و خوبی کرده خوبه.

ولی در حد ظرفیتشون.

اگه میبینی عروستون ظرفیت نداره جلوش هم دیکه رو پایین نیارین تا اونو عزیز کنین. القا کنین ک همه بجای خود عزیزم

ن و قابل احترام. ولی باروحیاتی ک داره یمقدار سرسنگین تر بشین اما بی احترامی یا غیبتشو بخصوص پیش برادرتون نکنین

اره گلم‌راست میگه با احترام به بعضی ها بتشون میکنیم مثل ما که به عروسمون احترام گذاشتیم حالا داره پا ...

بابای من دقیقا همینکارو با شوهرمن کرده و اجازه هربرخوردی بهش میده اولا دلم میسوخت اما حالا میگم حقتونه ببینین تا عبرت شه براتون

احترام و خوبی کرده خوبه. ولی در حد ظرفیتشون. اگه میبینی عروستون ظرفیت نداره جلوش هم دیکه رو پایین ...

اصلا دیگه برام مهم نیست اخلاقشه با اینکه احترام زیاد میزاریم یه باره سر موضوع بیخودی سر به پا میکنه  زن داداش بزرگم که محلش نمیزاره منم دیگه محلش نمیزارم انقدر تو زندگیم به سرم هست اینو کم دارم فقط