soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 عنوان باردارا بیاید 48 بازدید | 6 پست دوروزه بعضی وقتا پهلوم تیرمیکشه مثانم تیرمیکشه زیرشکمم گاهی وقته درد میگیره.موقع ادرار یکبار شد ک پهلوم درد گرفت.بنظرتون عفو نت ادراریه یا سنگ کلیه؟ من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤ 1399/11/13 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 اگه فقط تیر کشیدن عادیه ولی نوبتت شد از دکترت بپرس من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 ادرارت رو نگهندار هر دیقه دستشوییم😐 من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 اگه فقط تیر کشیدن عادیه ولی نوبتت شد از دکترت بپرس واسم فردا ازمایش عفونت ادراری نوشته من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
miss_hana عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 291 واسم فردا ازمایش عفونت ادراری نوشته نی نیم دختره 😍تو رفتی بچت چی بود ؟
soorarii مدیر استارتر عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 4781 نی نیم دختره 😍 تو رفتی بچت چی بود ؟ ن نرفتم هنوز.۹ اسفندباید برم.ولی سونو ۱۳ هفته گف احتمالا پسره من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤