2777
2789
عنوان

دلیل خوبیه؟

57 بازدید | 13 پست

بچه‌ها شما اگه عقد کرده باشین و از رفت و آمد زیاد هم خوشتون نیاد و خانواده‌ی همسرتون پرجمعیت باشه و رفت و آمدشون هم زیاد باشه ازش جدا میشین؟ یا خیلی دلیله کوچیکیه؟

خانواده خیلی مهمه

ولی خوب میشه رفت و آمد رو کم کرد

یکی دوبار که اومدن نرید دیگه کم کم سردی میاره و دور میشید

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل مسخره ایه

بعد از عقد که زاد و ولد نکردن! قبلش دیدی و پسندیدی

این نشون میده شما هنوز به ثبات شخصیت لازم نرسیدی و نباید ازدواج میکردی

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
خانواده خیلی مهمه ولی خوب میشه رفت و آمد رو کم کرد یکی دوبار که اومدن نرید دیگه کم کم سردی میاره و ...

من مهمون خیلی دوس دارم بیاد خونمون ولی خودم دوس ندارم برم

ببین تو اون جمع یه دوست انتخاب کن باهاش خوب شو. چون احساس غریبی میکنی دوست نداری بری وبیای

آخه سنشون نسبت به من خیلی زیاده جای مامانمن نمیتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم

😂😂😂 متاهلید شما؟

نامزدم

با اینکه اون هم مثل خودمه ولی من از اول آشنایی مرتب تو گوشش خوندم که رفت و آمد دوست ندارم😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
نامزدم با اینکه اون هم مثل خودمه ولی من از اول آشنایی مرتب تو گوشش خوندم که رفت و آمد دوست ندارم😂

اع چه خوب ولی مثل اینکه همسر من رفت و آمد دوس داره

الان مجردی زندگی میکنه و قبلا خیلی خونه‌ی فامیلاش نمیرفته فک کنم از وقتی ازدواج کرده واسه این‌داره رفت و آمد میکنه که بگه واسم مهمه و رفت و آمد دوس دارم😬😬😬

اع چه خوب ولی مثل اینکه همسر من رفت و آمد دوس داره الان مجردی زندگی میکنه و قبلا خیلی خونه‌ی فامیلا ...

اگر رفت و آمدش افراطی باشه واقعا اذیت کننده ست