fawtii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2020 عنوان درد پا 24 بازدید | 3 پست سلامبچه ها من یمدته درد از قسمت پایین کمرم سمت چپ شروع میشه تا پشت ران پام و پشت زانوم تا کف پام الان خیلی شدیده جوریکه حس میکنم نمیتونم روی پام وایسمکسی میدونه علتش چیه اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤 1399/11/13 | 13:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaban عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 243 سلام. من این جوری بودم رفتم دکتر mriدادم فهمیدم بیرون زدگی دیسک کمر دارم.توی ۲۷ سالگی کمرم رو عمل کردم.البته دور از جون شما
fawtii مدیر استارتر عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2020 سلام. من این جوری بودم رفتم دکتر mriدادم فهمیدم بیرون زدگی دیسک کمر دارم.توی ۲۷ سالگی کمرم رو عمل کر ... خودمم چند ماه پیش رفتم گفتن ممکنه دیسک کمر داشته باشی اما یکم بهتر شدم الان جوری شده حس میکنم پام خیلی سست شده اصن نمیتونم رو پام وایسمشما پای چپتون بود؟؟ اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤
aaban عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 243 اره منم پای چپم بود.رگ سیاتیکه وقتی دیسک میزنه بیرون بهش فشار میاره،من اصلا نمی تونستم راه برم بدجور کمرم و پاهام اذیت بود.