ar1387 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 247 عنوان لاغری 103 بازدید | 10 پست من قدم ۱۵۶ وزنم 6۶ و ۲۲ سالمه کسی هست که بیاد با هم لاغر کنیم 1399/11/13 | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98983 حسش نیس وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
fatemehzahraali عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 641 اره من هستم تازه داشتم تاپیک های لاغری رو میخوندماز امروز قراره ک اگه خدا بخواد شروع کنم ناهار فقط میوه خوردم
ar1387 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 247 اره من هستم تازه داشتم تاپیک های لاغری رو میخوندم از امروز قراره ک اگه خدا بخواد شروع کنم&nb ... قد و وزن سنتون ؟
fatemehzahraali عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 641 قد و وزن سنتون ؟ قدم ۱۶۵ وزنم ۸۰ سنم ۱۷ من تابستون سال پیش ۸۹ بودم و تا بهمن ۹۸ که جشن نامزدیم بود شده بودم ۷۳ ولی الان ۸۰ شدم و از هیکلم بدم میاد دیگه اراده قبل رو ندارم😔ولی از امروز شروع کردم
gonlumun_efendisi عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 1304 نه کالری شمار نصب کن رو گوشیت،من با این روش از وزن ۷۱ رسیدم به ۶۳،قدمم ۱۶۰ البته من یه زایمانم داشتم اندامم کلا به هم خورده بود
fatemehzahraali عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 641 کالری شمار نصب کن رو گوشیت،من با این روش از وزن ۷۱ رسیدم به ۶۳،قدمم ۱۶۰ البته من یه زایمانم داشتم ان ... من کالری شمار میگه روزی ۱۵۹۰ تا باید بخوری ولی من بیشتر از ۱۰۰۰ تا نمیخورم اصلا پایین نمیام☹😏😒