2777
2789

ارع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من بیشتر وقتا اتفاقایی که برام می خواد بیوفته رو از قبل حس می کنم نمی دونم چرا

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

اره😐

یکی از دوستام انقدر حس ششمش قویه که تمام حالاتتو درست میگه جوری که ن دفعه اولی که باهاش اشنا شدم از ترس سکته کردم گفتم نکنه جنی رمالی چیزه😐

یک پایآن تلخ بهتر از تلخیه بی پآیآنه..!
اره😐 یکی از دوستام انقدر حس ششمش قویه که تمام حالاتتو درست میگه جوری که ن دفعه اولی که باهاش اشنا ...

نی نی سایت عضو نیست منم ازش سوال بپرسم؟😐💔

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

نه همش چرته ..انقد باید علم و اگاهی داشته باشی ک ب این مرحله برسی..اینجا طرف ب من میگه تو بعد ۱۰سال باردار شدی و بچتم پسره ..گفتم زحمت کشیدی رفتی تاپیکای قبلیمو خوندی اومدی اینا رو میگی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤