. برا ظهور سه صلوات بفرس. اللهم صل علی محمد و ال محمد اللهم عجل الویک الفرج اللهم الرزقنا توفیق الشهادت. التماس دعای فرج و شهادت. https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/
اره من بیشتر وقتا اتفاقایی که برام می خواد بیوفته رو از قبل حس می کنم نمی دونم چرا
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
اره😐 یکی از دوستام انقدر حس ششمش قویه که تمام حالاتتو درست میگه جوری که ن دفعه اولی که باهاش اشنا ...
نی نی سایت عضو نیست منم ازش سوال بپرسم؟😐💔
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
نه همش چرته ..انقد باید علم و اگاهی داشته باشی ک ب این مرحله برسی..اینجا طرف ب من میگه تو بعد ۱۰سال باردار شدی و بچتم پسره ..گفتم زحمت کشیدی رفتی تاپیکای قبلیمو خوندی اومدی اینا رو میگی
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤