2777
2789
عنوان

ازدواج

131 بازدید | 19 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد چند وقت پیش داشتم در مورد ازدواج با دوستم صحبت میکردم بعد اون میگفت که حالا خیلی مهم نیست که ادم ازدواج کنه یا نکنه.

به نظره من درسته که ازدواج نباید هدف زندگی باشه اما مثلا اگه ادم بخواد تا اخر عمرش مجرد بمونه ، این مساله خیلی از نظر روحی ادم رو داغون میکنه ، ینی به نظره من ادم بالاخره احتیاج به یک همراه و همدم داره.

من خودم الان یک عمه دارم که سنشون بالاست و هنوز مجردن ، چون اصلا در جوانی خواستگاری نداشتم که بخوان ازدواج کنن.

بعد الان از نظر روحی خیلی شرایط بدی پیدا کرده و همش داره قرص اعصاب میخوره.

به نظره شما کلا زندگی مجردی بهتره یا متاهلی ؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مجردی😔😔😔من ک ازمتاهلی خیرندیدم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

جفتش خوبه 

متاهلی هم مثل مجردی کیفیتش مهمه

مجرد داریم همه هدفش ازدواج بوده و نتونسته و داغونه به قول شما

مجرد هم داریم هدفمند و خوب زندگی کرده و الانم مدام سفره و شاده

متاهلی هم بموقع با ادم درست باشه خوبه

من ۳۵ سالمه مجردم   مجردی خوبه به شرطی که خانوادت رو اعصابت نباشن دستت تو جیب خودت باشه و آزادی داشته باشی  در غیر اینصورت مجبوری متاهل شی  ولی برای همدم و ... مردای این دوره ۸۰ درصد لاشی ان ( ۲۰ درصد گذاشتم برای شوهر و برادر کاربرا 😶 )  وخیانت میکنن و خرجی نمیدن  زیاد روشون حساب نکن  فقط روی خودت حساب کن

💞💫🖐