2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

205 بازدید | 24 پست

الان پیام داده بود خیلی ازم ناراحت بود ما ی چن ماهی هست داریم خونمون میسازیم هم خونه ماهم اونا اونجا خیلی بهم ریختسو شلوغ ی ساختمونه ولی جدا منم یک ماهی نتونستم برم خونشون البته عقدم خلاصه تواین یک ماه زنگم نزدم الان خیلی ناراحت بود چرابش ی زنگ نزدم ی سری نزدم خودمم خ ناراحت شدم..مادشوهرم خیلی خوبه خ دوسش دارم 🤕

دیگ روم نمیشه برم خونشون

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد رو نده یه تشکر و معذرت خواهی کوچیکو خشکو خالی کن

بگو درگیر بودم . به رو خودتم نیار

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
اگه خانم خوبی هستن خوب چرانرفتید سربزنید؟؟ واسه روز مادر هدیه وگل بخرید ببرید ازدلشون دربیارید قدر ...

اره حتما میریم باگل

زیاد رو نده یه تشکر و معذرت خواهی کوچیکو خشکو خالی کن بگو درگیر بودم . به رو خودتم نیار

اخع عین مامان خودمه بهم میگ تومیایی دوسه روز اینجا ب مامان خودت زنگ نمیزنی؟واقعا ادم دیگ میمونه☹

خداروشکر که خوبه ولی زیادی قاتی نشو که یوقت از خوبی به بدی نره , تا هر وقت که احتراما حفظ بشه خوب میمونه اما ... , الانم بگو ببخشید دیگه درگیر بودم انشالا سسر فرصت میام حتما وگرنه منم براتون دل تنگ بودم تموم شه بره اصلا سعی نکن توضیح بدی چون اونموقع توقعات رو میبری بالا 

خداروشکر که خوبه ولی زیادی قاتی نشو که یوقت از خوبی به بدی نره , تا هر وقت که احتراما حفظ بشه خوب می ...

اخه جاریش همش میادپیشش میگه عروسم هی زنگ مبزنه هی میاد بن سرمیزنه برام فلان کارو میکنه و..خیلی ناراحت بود

اخع عین مامان خودمه بهم میگ تومیایی دوسه روز اینجا ب مامان خودت زنگ نمیزنی؟واقعا ادم دیگ میمونه☹

هیچ مادرشوهری مثل مامان خودت نیست و نمیشه و نخواهد بود 🙂

شما بگو بله درسته چشم

کار خودتو بکن

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍