2777
2789
عنوان

آزمون ریاضی داشتم ندادم😂😂😂

112 بازدید | 16 پست

خیلی هم خوب درس میدن دوروز بعدشم امتحان میذارن د اخه لعنتیا انیشتن هم یه درس رو تو یه روز نمیتونه یاد بگیره منم لج کردم ندادم حالا بگو با کی با خودم 😐😂✋

میخوندی خودت یکم میفهمیدی⁦🤦🏻‍♀️⁩ الان فقط این وسط خودت ضرر کردی😅😁

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩

خسته نباشی دلاور 😂✋

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 خوندم بخدا نفهمیدم

😂😂😅⁦🤦🏻‍♀️⁩

بیشتر تمرین کن ریاضی فقط با تمرین زیاد جواب میده 😁

اسبا وقتی میخوان از رودخونه رد بشن اول آب رو گل آلود میکنن بعد رد میشن... میدونی چرا؟؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی حاضر نیست پاشو روی اون تصویر بذاره! فکر میکنه هم نوع خودشه تو آب... در حالی که ی عکس بیشتر نیست... اما آدما خیلی ساده پا میذارن و رد میشن.‌..                                                                     یاد بگیریم ک از رو هم ساده رد نشیم.... تمام✌🏻⁩
😂😂😅⁦🤦🏻‍♀️⁩ بیشتر تمرین کن ریاضی فقط با تمرین زیاد جواب میده 😁

اره خب منم همینو میگم معلممون نذاشت ی روز بگذره خب دهم سخته ریاضیش تازه مجازی هم هست 

اره خب منم همینو میگم معلممون نذاشت ی روز بگذره خب دهم سخته ریاضیش تازه مجازی هم هست 

دهمی؟؟ 

اره مجازی سخته شکر ک ما در رفتیم از این مجازی ها⁦🤦🏻‍♀️⁩

چ رشته ای هستی؟

اره دهم تجربی تو چی

عه بسلامتی موفق باشی⁦✌🏻⁩

من پارسال دوازدهم بودم تجربی😁⁦

امسال دوباره می‌خوام کنکور بدم⁦✌🏻⁩امروز میرم واسه ثبت نام🤕🤧

عه بسلامتی موفق باشی⁦✌🏻⁩ من پارسال دوازدهم بودم تجربی😁⁦ امسال دوباره می‌خوام کنکور بدم⁦✌🏻⁩امروز ...

واقعا چیکارکردی مشاور کانون کلاس کتاب 🥺من فقط مشاوره گرفتم با کلی کتاب کانون هم میخام ثبت نام کنم

واقعا چیکارکردی مشاور کانون کلاس کتاب 🥺من فقط مشاوره گرفتم با کلی کتاب کانون هم میخام ثبت نام کنم

از من ب تو نصیحت ی جمله رو آویزه گوشت کن 

"درس هر روز را همان روز بخوانید"

ببین مشاور و ازمون اینا میتونه کمک کننده باشه ولی بار اصلی رو شونه خودته 

من خودم مشاوره نداشتم هیچ سالی امسال رفتم پیش مشاور باور کن تفاوت انچنانی نداره فقط اون بهت برنامه میده و میخونی همین. 

من تلنبار شده بود درسهام از دوازدهم واسه کنکور شروع کردم ب خوندن اگه از دهم شروع کنیو درساتو جمع بندی کنی تا اخر سال واسه سال اخر خیلی راحتی

از من ب تو نصیحت ی جمله رو آویزه گوشت کن  "درس هر روز را همان روز بخوانید" ببین مشاور و ازمون ...

وای اره دقیقا برا همین من از دهم شروع کردم ولی خیلی تنبل شدم 😬

وای اره دقیقا برا همین من از دهم شروع کردم ولی خیلی تنبل شدم 😬

ببین تو حق داری خسته بشی ولی حق نداری جا بزنی

هر وقت خسته شدی کتابو بذار کن خستگی در کن بعد دوباره بیا سر درست ولی ب کل کتابو کنار نذار