2777
2789
عنوان

تست کرونا

89 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کسی میدونه جواب تست کرونا چند روزه میاد؟

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبت بود؟منم شوهرم رفته تست بده 

والا منفی بود ولی به محضه اینکه فهمیدیم منفیه و از قرنطینه اومد بیرون واز فرداش خودم ودوتا بچه هام مریض شدیم  دخترم تب ودل درد پسرم تبوسرما خوردگی خودمم سرماخوردگی گلو درد 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
والا منفی بود ولی به محضه اینکه فهمیدیم منفیه و از قرنطینه اومد بیرون واز فرداش خودم ودوتا بچه هام م ...

احتمالا سرماخوردگی یا انفولانزا بوده.شوهرم از دیشب بدن درد داره وای تب و اینا نداره.منم بچه کوچیک دارم نمیدونم چیکارکنم کلافه ام خیلی میترسم.

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.