_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 عنوان اینم میشه 65 بازدید | 8 پست وقتی کسی بد غذا میخوره جوری که وقتی کنارش باشی واقعا حالت بد میشه تو دل خودت یا به کسی دیگه تعریف کنی مسخره کردن میشه؟ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1399/11/13 | 06:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 نمیدونم ولی خیلی بده 🤮🤮🤮 من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
بدفازاصلی عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 80 اره باید به خودش بگی که دیگه تکرار نکنه. اینطور برا همه بهتره.
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 اره باید به خودش بگی که دیگه تکرار نکنه. اینطور برا همه بهتره. اخه نمیشه گفت چی بگم بهش بگم زشت میخوری از طایفه شوهر فکر میکنه از قصد میگم ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 چجوری میخوره مگ 😐 همه چیو با دست میخوره به همه چی دهن میزنه ببین یه حرکت استثنایی وقتی غذا رو زمین میریزه بر میداره میزاره رو دیس جلو همه ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19713 به خودش نمی گی خب به بقیه هم نگو مشکل رو باید خود طرف حل کنه بقیه که نمیتونن کاری کنن انسانیت......
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6886 به خودش نمی گی خب به بقیه هم نگو مشکل رو باید خود طرف حل کنه بقیه که نمیتونن کاری کنن حالا نه که همه تو همون جمع یه نفر دیگه هم بود که اونم دیده بود خب بعد من گفتم دیدی فلانی و اونم گفت اره تازه اینطوری هم میکرد ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19713 حالا نه که همه تو همون جمع یه نفر دیگه هم بود که اونم دیده بود خب بعد من گفتم دیدی فلانی و اونم گفت ... خب هر کسی یه ایرادهایی داره باید کمکش کنی اگه حس میکنی از این کار اذیت میشی رفت و آمد نکنی همین انسانیت......