2777
2789
عنوان

عجب گیری افتادم

184 بازدید | 18 پست

من عادت دارم حرف کسی و که میزنم باید عین خودش صحبت کنم حالا طرف یا آدم عادی باشه یا ایراد داشته باشه اینطوری نیس که فقط ادمای مورد دارو بخوام اداشونو در بیارم بعد خواهر شوهرم حرف زدنش یه جوریه با یه لحن خاصی هر موقع میام تعریف کنم مامانم میگه بچت اینطوری میشه بابا بخدا ادا نیست که من کلا تو نقشم فرو میرم میخوام بگم فلانی چی گفت مثل خودش میگم حالا اینا استرس انداختن به جون من بنطر شما چیکار کنم اخه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترک کن این عادتت رو 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

خاله منم شبیه تو بود خداشاهده یه همسایه داشتن پیرمرده مثل خودش حرف میزد و همه هم غش میکردن ازاین همه شباهت.الان دخترش همونجوری حرف میزنه ذاتا همونطوره نه که ادا دربیاره

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خاله منم شبیه تو بود خداشاهده یه همسایه داشتن پیرمرده مثل خودش حرف میزد و همه هم غش میکردن ازاین همه ...

یا ابلفظل

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
هوم چیه

داره با ادا و تو نقش رفتن حرف میزنه

ناراحت شدی؟؟؟

رفتارت ممکنه خیلی خیلی سوتفاهم پیش بیاره 

خودت رو عوض کن 

منم باشم فکر میکنم داری مسخره میکنی

خودت دوس داری ادا و اطوار و نقشت رو دربیارن؟؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
داره با ادا و تو نقش رفتن حرف میزنه ناراحت شدی؟؟؟ رفتارت ممکنه خیلی خیلی سوتفاهم پیش بیاره&n ...

بقیه حرف درسته ولی هومه اصلا ربطی نداشتا

خاک بر سرم هی یادم میره

مهم نیست چون سخته تغییر عادت

باید تمرین کنی هر وقت یادت اومد دوباره شروع کن به تغییر کردن

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
خاک بر سرم هی یادم میره

نگو اینجوری تمرکز کن چندبار جدی برخورد کنی ترکت میشه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
مهم نیست چون سخته تغییر عادت باید تمرین کنی هر وقت یادت اومد دوباره شروع کن به تغییر کردن

وای میترسم سرم نیاد

بقیه حرف درسته ولی هومه اصلا ربطی نداشتا

هوم یه حرفه با ادای و لحن خود طرف و ممکنه من و تو متوجه نشیم ولی برا خود اون شخص کاملا مفهومه چه گفته

اون کاملا فکر میکنه واضح وروشن گفته ولی برا بقیه قابل فهم نیست و جنایی اگه کلمه ای خاص بود ممکن بود دعوا  و دلخوری پیش بیاره

هوم یخودش یه بار معنایی داره مثبت یکی میگه پوف و ممکنه اوج ناامیدی از طرف مقابل باشه یا قبول کردن حرف طرف و اینکه خودش هم تو اون وضع سخت باشه