2777
2789

وا خودتو که داری هممون تواین دنیا یه جوری تنهاییم بروکارپیدا کن طلاقتو بگیر اول بشین یه نقشه بکش که شوهرت خودش بگه نمیخوامت مهریتو بگیر یه اتاقم شده رهن کن بعد برو سرکار شده با صرفه جویی زندگی کن بچه داری راستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اذیتت میکنه! نمیتونی جداشی!

مهم نیست بزن به در بیخیالی برای خودت زندگی کن برات مهم نباشه چی میگه چیکار میکنه فقط بیخیال و بی تفاوت باش و تو فکر این باش که چجوری میتونی در اینده پیشرفت کنی از کجا باید استارت بزنی فعلا سلامت روح و روانت مهم تره

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
شوهرت پزشکه وکتک میزنه وپول نمیده؟وای خدا

اره همش میگه من میتونستم دختر پولدار تر ازتو بگیرم منم میگم طلاقم بده برو بگیر میگه چون وارد زندگیم شدی باید تاوان پس بدی

خیلی ناراحت شدم برات اجی ما دخترا خیلی بدشانسیم😔😔😔

خودم اشتباه کردم بهم گفت تا۵سال نمیتونم خرجتوخوب بدم.منم اونموقع کور بودم گفتم باشه میگه چرا بهم دروغ گفتی حقته بسوزی و بسازی...من نمیدونستم دست بزن داره نمیدونستم خانوادش روانین نمیدونستم فقط پول دختر ملاکشه گفت شاید چون بابام پولداره میتونه ازما پول بگیره ولی بابام ایناهم فهمیدن حتی دیگه به منن پول نمیدن میگن برو پیش همون شوهر کلاه بردارت ازاون‌پول بگیر

ممنونم عزیزم آخه اون تصادفی باعثش همسرم شد ولی خب قضیه اش طولانیه نمیشه گفت 

همسرت عذاب وجدان نداره؟؟؟امروز همسرم دست ۱بچه ۵ساله رو اشتباه گچ گرفت همش میگه عذاب وجدان گرفتم بهش گفتم موقعی که منو میزنی عذاب وجدان نمیگیری دوباره زد زیر گوشم گفت نه توحقته

دیگه حال منو ببین تازه گوشیشم یه سره شبا که میاد دستشه قفلم داره من تا حالا مخاطباشو ندیدم

برات مهم نباشه من اگه شوهرم بهم خیانت میکرد ولی بهم پول میداد و برام طلا و لباس و لوازم ارایش میخریدبرام مهم نبود