2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه کرونا داشتن

1324 بازدید | 35 پست

سلام.‌من‌ یه شب گلو درد داشتم‌و آب ریزش بینی

بیحالی و تب  ک بدن درد اصلا

صبحش‌رفتم دکتر ، دارو نوشت دو روزه‌خوب‌خوب شدم

فقط بعد دو روز تنها علامتی‌که واسم موند، گرفتگی صداست! مثلا حرف م‌تو دماغی تلفظ‌میشه!

کسی رو داشتید که کرونایی باشه اما دو روزه با قرص سرما خوردگی‌و آنتی بیوتیک خوب شه؟

کرونای خفیف هم  یه هفته میکشه حداقل خیلیا علاعمشون خوبم نمیشه مثل ازبین رفتن چشایی بویایی بعد چندهفته خوب میشه تازه..اگرمیخوای اطرافیانت نگیرن ومطمعن شی یه دکتر دیگه میرفتی همه علاعمشون مثل هم نیست! حتماهم ماسک بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی خفیفشو گرفتم دوهفته طول کشید اصلا ابریزش بینی نداشتم

نمیتونستم پاشم درست نفس بکشم،لرز شدید ،

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
منم کمی تب وبیحالی سردرد وبدن درد زیاد دارم بنظرتون ممکنه کروناباشه

اینا همه علاعم کرونا هم هست الان دیگه اصلا برکروناس مگرخلافش ثابت بشه چون علاعم تو بدن هرکسی  متفاوته ماسک بزنین زودتر هم برین دکتر تامطمعن شین واطرافیانتون نگیرن خدانکرده

من و شوهرم کرونا گرفتیم دور از جون شما ، من که به شخصه دیگه میخواستم وصیت نامه بنویسم انقدر حالم بد بود، فقط به دخترم فکر میکردم که بعد از من چکار میخواد بکنه! 

کرونا لعنتی یه طوریه که اگه خدای نکرده بگیری میفهمی کروناست، چون با همه مریضیایی که تجربه کردی فرق داره

دیشب دید من به کرونا کلا عوض شده 

از دریچه مثبت بهش نگاه میکنم 

دختر همسایمون طفلی زگیل تناسلی داشت چند بارم فریز کرده بود آزمایشی داده بود قطعی HPV داشت 

چهار هفته پیش فهمید کرونا داره خودشو حبس خونه کرد دیشب دیدمش میگفت بطور معجزه آسایی زگیل هاش همه ریختن رفته دکتر واسش ازمایش مجدد نوشته کلا ویروس تو بدنش نیست 

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜