2777
2789
عنوان

زدن تو ذوقم

357 بازدید | 20 پست

یدونه میخوام برا روز مرد برا شوهرم جعبه سوپرایزی بگیرم توشو هم باکس گل بزارم کلا میشه 150 تومن البته به جز اون باکس گل بعد دوازده تا یا یازده تا عکس میخوره نوشته داره خیلی خوشگله از دخی خاله هام پرسیدم گفتن حیفه بدی نظرتون چیه مگه گرونه 150 تومن 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا شوهرته ها.. 150 کم هم هست برای همسرجان 😶😶

ن منظورم اینه ک خوبه کادوم یا اون طرف گرون میده وگرنع پول زیاد داشتم از اینم بیشتر میخریدم جونمم میدم بهش 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
بده حسودیشون میشه بیخیال توجه نکن بهشون هر جور دوس داری کادو بده 

ن مبگم نکنه بدم شوهرم بگه این کاغذ پاره ها چیه دادی 😅😅😅😅

کلا مردا از این جینگیل پینگیل ها دوس ندارن..

خخخخخ اخه من هر سال تیشرت میگرفتم گفتم امسال یکم متفاوت باشه شاید اونم سوپرایز کردن یاد بگیره من ک خیلی از سوپرایز کردن خوشم میاد 

ن منظورم اینه ک خوبه کادوم یا اون طرف گرون میده وگرنع پول زیاد داشتم از اینم بیشتر میخریدم جونمم مید ...

اها.. شرمنده بد متوجه شدم.. عزیزم منظورم این نیست کم خرج میکنی.. منظورم اینه ادم باید دنیاشو به پای همسرش بریزه.. حالا چه دنیاش یه میلیارد باشه چه هزار تومن.. در کل فک کنم اشتباه متوجه شده بودم🌹🌹

❤️❤️الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ❤️❤️
اها.. شرمنده بد متوجه شدم.. عزیزم منظورم این نیست کم خرج میکنی.. منظورم اینه ادم باید دنیاشو به پای ...

منظورم میدونی چیه میگم اینو ک من میدم نکنه شوهرم خوشش نیاد حالا تو دلش بگه این کاغذ پاره ها چیه دیگه خریده نمیدونم یازده تا عکس ایتا میخوره