2777
2789
عنوان

حسسیت من

75 بازدید | 11 پست

من ۱۸ سالمه ۶ ماهه عروسی کردم وزنم ۵۰ قدم ۱۵۵ حس میکنم خیلی لاغرم البته شوهرم یمگه خوبی 

با اینکه شوهرم خیلی ادم مذهبی و سر به زیریه و بهشم اعتماد دارم یمترسم بیرون که میره خانومای مانتو... میبینه دلش بره نمیدونم چرا اینطوریم اصلا از خودم خوشگل تر بدم میاد ببینه

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا راهنماییم‌کنید ممکنه زندگیمو با این اخلاقم خراب کنم

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

این حساسیتو چیکار کنم  قبل عقد اینطوری نبودم

بعضی وقتا حالم از خودم بهم یمخوره بخاطر حساسیتم اصلا اعتماد به نفس ندارم با اینکه هگه میگن خوشگلی

عزیزم یکی از نکاتی که. یه خانوم جلوی همسرش باید داشته باشه اینه که اعتماد به نفس بالایی داشته باشن مثلا تو نباید بگی من لاغرم من زشتم و... اینجوری باعث میشه اونم کمکم همین حسو بهت داشته باشه 

عزیزم یکی از نکاتی که. یه خانوم جلوی همسرش باید داشته باشه اینه که اعتماد به نفس بالایی داشته باشن م ...

حساسیتمو چیکار کنم

حساسیتمو چیکار کنم

حساسیتت اگه خطایی از شوهرت سر نزده بیمورده اخه نمیشه که تو این تصورو داشته باشی که همسرت هر کیسو که بهتر از تو ببینه خوشش بیاد قطعا همه ما داریم کسایی رو که زیبا تر و بهتر از ما باشند و اینکه تو از نظر همسرت بهترین بودی که الان یه زوج شدین...