2777
2789
عنوان

نصف شب ی بازم اعصابم خرده

218 بازدید | 16 پست

س ساعته منتظرشم میگم تو راهه بابد میرسید من و بچم  تنهاییم. الان زنگ زدم میگم کجایی میگه خونه خواهرم 😐😐😐😐😐 یعنی همیشه این قدر باهاش حرف میزنه و توجه میکنه ک ب من نمی کنه. بعدشم آمار  و گزارش و مشورتش همش باهاشه خیلی حرص میخورم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

راهش نده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یک ساعت بیشتره رسیده و اونجاست الان ب من برسه خسته

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱ شب خونه خواهرشه؟ خواهرش پرتش نکرده بیرون؟ ما به این میگیم مردم آزاری

با شوهرش با هم بودن

بد عادتش کردن

الان چیز بگم میگه غر زد ی 

حققققققققق داری خب کارواجب داشته شاید  چرا رفته اونجا؟

ن همیشه میره خیلی با هم حرف میزنن من همش حس تنهایی دارم😔

ب خواهرش بفهمون خوشت نمیاد از اینکار 

این خودش میره.اونم خیلی سیاست داره و کلا دیگه ظرف خود ش کشیده همه چی بهش میگه