loveallah مدیر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 عنوان کرونا😑💔 | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 41 پست کسی که یه بار کرونا گرفته میتونه دوباره کرونا بگیرع؟و اینک من امروز رفتم باشگاه جلسه اولمه تماااامبدنم درد میکنه و حتی سرمسردردمطبیعیه یا کروناعه خدایی نکرده😥💔 برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️ 1399/11/13 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 ن بابا این خستگی ک بخاطر باشگاهه چن وقته کرونات خوب شده؟ من شهریور کرونا داشتم تموم شد ۵ روز کرونا درگیرش بودم برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 ن بابا کرونا کجا بود بخاطر باشگاهه ممنون ک گفتی برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 با اب داع بخور بده یا فلفل ی کوشلو بمال بینت ۳تا سرفه محکم کنی سر دردت کممیشع امتحان کن یک چهارم ... ممنون بابت راهنمایی خوبت برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 من شهریور کرونا داشتم تموم شد ۵ روز کرونا درگیرش بودم خب این ۵ماه هرکاری دلت میخاس میتونسی انجام بدی ولی از این به بعد باید رعایت کنی تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
چگووش عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9047 ممنون بابت راهنمایی خوبت فدای تو عشقی خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
h_lma2000 عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 732 امروز بعد باشگاه اومدم خونه حموم کردم و باد رفت تو گوشم خیلی بد بود ممکنه ازاون باشه؟ اره عزیزم ممکنه تو الان ی مسکن بخور استراحت کن قشنگ خوب میشی باشگاه ادمو له میکنه من قبل کرونا میرفتم قشنگ ی ماه اول میمیرم
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 خب این ۵ماه هرکاری دلت میخاس میتونسی انجام بدی ولی از این به بعد باید رعایت کنی ینی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 اره عزیزم ممکنه تو الان ی مسکن بخور استراحت کن قشنگ خوب میشی باشگاه ادمو له میکنه من قبل کرونا میرفت ... چشم چشم وای اره واقعا دوستامم ک باشگاهن گفتن مردیم له شدیم روزا اول برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 فدای تو عشقی عشقم خیالم راحت باشه کرونا نیست؟ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
چگووش عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9047 عشقم خیالم راحت باشه کرونا نیست؟ فکر نکنم ی کم مراعات کن تا فردا غروب ادامه دارشد مراجعه می کنی خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
h_lma2000 عضویت: 1399/01/30 تعداد پست: 732 چشم چشم وای اره واقعا دوستامم ک باشگاهن گفتن مردیم له شدیم روزا اول بعدشم الان انفولانزا خیلی زیاد شده ها از اون حواست باشه کرونا پیشش لنگ میندازه بعدشم دمنوش اویشن و زنجبیلو دارچین بخور بدن دردتو کم میکنه
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 فکر نکنم ی کم مراعات کن تا فردا غروب ادامه دارشد مراجعه می کنی ازدوستم پرسیدم اونم گفت اوایل باشگاه منم تمام علائمتو داشتم اگر قرار بر کرونا بود همون روز نشون نمیده ک؟ درسته؟ من واقعا خیلی مراعات کردم برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
loveallah مدیر استارتر عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 بعدشم الان انفولانزا خیلی زیاد شده ها از اون حواست باشه کرونا پیشش لنگ میندازه بعدشم دمنوش اویشن و ز ... اها راست میگیممنوووون چشممممم سردردم خوب میکنهههه؟؟ برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
چگووش عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 9047 ازدوستم پرسیدم اونم گفت اوایل باشگاه منم تمام علائمتو داشتم اگر قرار بر کرونا بود همون روز نشون نمید ... مطمعنم کرونا نیس ولی رعایت شرطه احتیاطه خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
پرتکال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5957 ینی چی میشه بیشتر توضیح بدی؟ ینی توی این پنج ماهی ک از کرونات گذشته امکات اینکه کرونا بگیری خیلی کم بوده ولی از این به بعد ممکنه بگیری البته ممکنه هم هست نگیری تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙