2777
2789

هرکسی دوست داره خودشو معرفی کنه تا بتونیم همدیگر رو بشناسیم و بتونیم از هم کمک بخوایم

من ۲۲سالم..دانشجوی دندانپزشکی ام...شیمی و زیست و ریاضی دبیرستان یه مدت درس دادم اگر سوالی هست می تونم کمک کنم

چند سال حرفه ای مینیاتور کار کردم🦋 

اشپزیم بد نیس ولی دوست دارم بهتر یاد بگیرم🥰

عاشق کتابم و اینکه پیشنهاد می کنم حتما این دو تا کتاب بخونین👇

زمانی یک اثر هنری بودم

جنگ چهره زنانه ندارد.

فعلا همینا🙂🙃🙂🙃

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

سوگل

۲۱

اصفهان🌈🌱💚

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عسل ۱۹ کرمان :)🍃

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

فرشته

۴۲ساله

خانه دار

عضو فعال نینی سایت🤗 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فرشته ۴۲ساله خانه دار عضو فعال نینی سایت🤗 

خب چه کارایی دوس داری؟؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
منم شیرینی پزی رو دوس دارم و بد نمیشن معمولن عاشق رانندگی م دستپختم از ده هشت میدم درسمو ادامه ند ...

من از رانندگی می ترسم و فعلا بزرگترین ترسم

دلارام ۲۱ معلم و دانشجوی فرهنگیان

فقط همینقدن از خودم میدونم 😂

اشپزیمم اصلا خوب نیس

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜