یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فقط میدونم برنج و نون و شکر خیلی کم مصرف بشه مخصوصا برنج..
بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بدهگاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
وزن ک نمیشه کم مرد تو بارداری قبلش باید کم میکرذی الان تمام سعی تو بکن بیشتر از ده کیلو اضاف نکنی دور شیرینی جات و هله هوله و نوشابه خط بکش اگه مشکلی نداری پیاده روی هم بکن یه رب بیس دقیقه
[QUOTE=175249419]وزن ک نمیشه کم مرد تو بارداری قبلش باید کم میکرذی الان تمام سعی تو بکن بیشتر از ده کیلو اضاف نکنی ممنون از پاسختون ببخشید از این روز شمارای نی نی و از کجا بابد فعال کنم
با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی
من تا ۴ماه هیچی اضافه نکردم ولی فردا میرم تو ۶ ماه ۴کیلو اضافه کردم
بیشتر از ۱۰کیلو هم نباید اضافه کنم
ولی متاسفانه جدیدا هر چی میخورم سیر نمیشم
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤