2777
2789
عنوان

بارداری

94 بازدید | 13 پست

سلام‌ دوستان من ۱۶۷ قدمه و ۸۰ کیلو وزنم بعلاوه تیرویید کم کارم و تحت درمان ..الان ۱ ماهه باردارم چه توصیه ای برام دارین که وزنم و بتونم کم کنم 

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط میدونم برنج و نون و شکر خیلی کم مصرف بشه مخصوصا برنج..

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

وزن ک نمیشه کم مرد تو بارداری قبلش باید کم میکرذی الان تمام سعی تو بکن بیشتر از ده کیلو اضاف نکنی دور شیرینی جات و هله هوله و نوشابه خط بکش اگه مشکلی نداری پیاده روی هم بکن یه رب بیس دقیقه

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
بذار دوماهت بشه معدت با دلو رودت در میاد دیگه رژیم نمیخواد😁

من تا احظه ی زایمانم حتی حالت تهوع نداشتم حتی حالتشو اصلا نمی دونم ویار چی هست

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
قبله بارداری باید برای کنترل وزن اقدام می کردی هزیزم نه الان

الان دکترم گفته باید وزنتو کم کنی 

[QUOTE=175249419]وزن ک نمیشه کم مرد تو بارداری قبلش باید کم میکرذی الان تمام سعی تو بکن بیشتر از ده کیلو اضاف نکنی ممنون از پاسختون ببخشید از این روز شمارای نی نی و از کجا بابد فعال کنم

شیرینیجات ،برنج و ماکارونی یا نخور یا خیلی خیلی کم 

میان وعده پرکالری بی خاصیت نخور یه مشت آجیل بخور 

همراه غذات سالاد زیاد بخور 

هروقتم گشنت شد میوه بخور 

مبارک باشه انشالله به سلامتی بیاد بغلت و بارداری راحتی هم داشته باشی 😊

میان وعده بخور مثل میوه و آجیل اونم زیاد نه ها میان وعده خ کمک میکنه تا وعده اصلی رو پرخوری نکنی&nbs ...

سعی میکنم پرخوری نکنم

[QUOTE=175249419]وزن ک نمیشه کم مرد تو بارداری قبلش باید کم میکرذی الان تمام سعی تو بکن بیشتر از ده ...

برو رو پروفایلت نی نی سایت من اطلاعات کاربری داره رو اون بزن بری میبینی تیکر بارداری رو

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
الان دکترم گفته باید وزنتو کم کنی 

عزیزم تو بارداری اصلا نباید رژیم گرفت

من تا ۴ماه هیچی اضافه نکردم ولی فردا میرم تو ۶ ماه ۴کیلو اضافه کردم

بیشتر از ۱۰کیلو هم نباید اضافه کنم

ولی متاسفانه جدیدا هر چی میخورم سیر نمیشم

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤