2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این آزمون ۵۸ درصد زدم 

لامصب رو هرچی میخونی بازم یه جای دیگه نکته درمیارند انقد که میپیچوننش 😢😢😢امکان داره کنکور 400هم به تویق بیفته یعنی ؟

می آید هر آنچه باید 🌱
کتاب رو هم حفظ باش هم بلد باش تحلیل کنی و مسائل رو به هم ربط بدی.

دارم مفهومی میخونمش میخوای همش مرورش کنم نکات ترکیبیم میخونم و میفهمم ولی بازم ...

می آید هر آنچه باید 🌱
لامصب رو هرچی میخونی بازم یه جای دیگه نکته درمیارند انقد که میپیچوننش 😢😢😢امکان داره کنکور 400هم ب ...

نه بابا تعویق چی به این چیزا فکر نکن عزیزم بشین بخون رو همه درسا تمرکز کن

من زیستم نوسانیه ۸۰ هم میزنم گاهی گاهی به ۴۰ هم میرسه بستگی داره به تسلط و مبحثی که میخونی

زیست مهمه ولی باید درسای دیگتم قوی باشه ها 

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
نه بابا تعویق چی به این چیزا فکر نکن عزیزم بشین بخون رو همه درسا تمرکز کن من زیستم نوسانیه ۸۰ هم می ...

من از زیست خیلی خیلی میترسم ...عمومی هام عالیه خداروشکر فیزیکم به حد 80و90 هست ریاضی و شیمی هم 50و60 میخوام بکشونم بالا ولی زیست😢

می آید هر آنچه باید 🌱
من از زیست خیلی خیلی میترسم ...عمومی هام عالیه خداروشکر فیزیکم به حد 80و90 هست ریاضی و شیمی هم 50و60 ...

درصدت چنده عزیزم؟

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
من از زیست خیلی خیلی میترسم ...عمومی هام عالیه خداروشکر فیزیکم به حد 80و90 هست ریاضی و شیمی هم 50و60 ...

چکار کردی عمومیت عالی شده؟؟

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

منم همین مشگل رو دارم عزیزم😭😭😭😭

تو روشی پیدا کردی؟؟؟

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)