2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب قدیما امکانات کم بود کثافت کاری میشد....ولی الان چه لزومی داره بایه دستمال انواع مختلفی ازدستمال ...

همون دیگه

اون موقع اگه میگفتن بهداشت و رعایت کنین مردم نمیدونستن اصلا بهداشت چیه و رعایت نمیکردن

اینجوری میگفتن مردم از ترسشون رعایت میکردن

همون دیگه اون موقع اگه میگفتن بهداشت و رعایت کنین مردم نمیدونستن اصلا بهداشت چیه و رعایت نمیکردن ا ...

آره دقیقا قضیه ی غسلم همینه....مثلن تاکیدمیکنه همه جاآب برسه ولی باامکانات الان که درعرض چندثانیه خیسه خیس میشیم دیگه

اهان پیس به دلایل بهداشتی گفتم من فک کردم واقعا طلاق میشه

بله

هر چیزی که اسلام حرام کرده دلیل علمی و بهداشتی داره

حالا کسی طلاق نمیگیره ولی خب بیماری زا هست و غیر بهداشتی 

در ضمن باید ببینین اصلا همچین حدیثی واقعا بوده یا جعلیه

ولی اگرم جعلی باشه بد هم نیست میگه بهداشت رعایت بشه

آره دقیقا قضیه ی غسلم همینه....مثلن تاکیدمیکنه همه جاآب برسه ولی باامکانات الان که درعرض چندثانیه خی ...

اره خب الان همه جا امکانت هس برای همه کاری .ولی برام جالب بود ببینم قضیه این دستمال چیه به ذهن خودم هم نمیرسید منظور بهداشت باشه فقط از نظر شرعی فک میکردم

نمیدونم الان از تو شنیدم واقعن

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
فک نکنم جعلی باشه 😑

خیلی از حدیث ها سندیت ندارن باید تایید بشن

مثلا همون حدیث النظافت من الایمان

استادمون میگفت اصلا سندیت نداره اما چون چیزی غیر از حرف اسلام نزده و حرف درست و گفته هنوزم استفاده میشه ازش

اینم ممکنه همین باشه

ولی بازم زنگ بزنین بپرسین من علم کافی ندارم عزیزم که صد در صد بگم