2777
2789
عنوان

فانتزی

156 بازدید | 18 پست

همیشه دلم میخاست با یکی از بچگی دوس باشم 

اینا ک از بچگی با هم دوست و رفیق یا همسایه یا هرچی بودن ت این دوران همو دوس داشتن بعدم عروسی کردن حس میکنم قشنگه لحظات بیشتریو باهم هستی و ...

یا مثلا ت دوران مدرسه و اینا همو بشناسی و با هم باشی و همو دوس داشته باشی

اینا بیشتر ت فیلما خارجی هست 

ی چی دیگ مثلا یکیو دوس داشته باشی ب دلیلی مجبور بشی ازش جدا شی برا خانواده یا هرچی دیگ ب هم قول بدیم ک ب هم برسیم .. هردو منتظر باشیم برا رسیدن ب هم ی جور انگیزه بده  (مثل سریال در چشم باد)

از این داستانا ک دست تقدیر کلا توشه و ی جورایی خاصه رو دوس دارم   

الن ک سینگلم هیچچ

ولی کاش برا بقیه عمرم بقیه روزام ی عشق پر دردسر با علاقه دو طرفه نسیبم شه زندگی اینقد ی نواخت نباشه (شدیدا کسیو میخام ک دوستم داشته باشه   ن این ک هر ثانیه ب کسی فک کنم ک مطمنم حسی بهم نداره یا جرعت حرف زدن نداره)

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقم ولی حوصله  دردسر رو ندارم 😁😂😂😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
موافقم ولی حوصله  دردسر رو ندارم 😁😂😂😂😂😂

من سرم درد میکنه برا این کارا

مثلا بابام نده کلی گریه زاریییییی کلی اون اذیت شه تا بابام راضی شه  

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  
من سرم درد میکنه برا این کارا مثلا بابام نده کلی گریه زاریییییی کلی اون اذیت شه تا بابام راضی شه &n ...

اخه اکه بابای منه صد تای منو تو اون لحبازه امکان نداره حریفش بشم ..😁😕😔

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️