2777
2789

دوست من با قرص سقط کرد الانم حسرت بچه داشتن داره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دكتر بهم قرص داد انشالله خدا دامن دوستتو سبز كنه

ایشالا دوستم خواهرش دکتر داروسازه و داروخانه داره اون بهش داد....اگه دکتر داده ک مشکلی نیست چون شنیدم اگه گروه خونی خودتون و همسرتون یکی منفی باشه یکی مثبت باید قبل سق امپول رگام فکرکنم اگه اشتباه نکنم باید زد ک دوستم نزده بود شما ک دکتر رفتید حتما اینو میدونستن و مشکلی نیست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

چند وقت بعد باردار شدي گلم

عزیزم اول باید علت سقطو پیدا کنی اگه خودبخودی باشه یعنی بچه مشکل کروموزومی داشته باید ازمایش بدی تا مشخص بشه

من سقطم خودخواسته بود با قرص 

همون ماه بعدش باز دوباره حامله شدم باز سقط کردم

خدا منو ببخشه شرایط شو نداشتم

💜❤️
عزیزم اول باید علت سقطو پیدا کنی اگه خودبخودی باشه یعنی بچه مشکل کروموزومی داشته باید ازمایش بدی تا ...

من بچم سالم بود  شكه بزرگي تو زنذگيم بهم وارد شد بچم تو شكمم مرد

عزیزم اول باید علت سقطو پیدا کنی اگه خودبخودی باشه یعنی بچه مشکل کروموزومی داشته باید ازمایش بدی تا ...

يعني بعد ٤٠ روز كه پريود شدين باز باردار شدين عزيزم ادم وقتي شرايط نداشته باشه متاسفانه نيوردنش بهتر از اوردنش