2777
2789

لباس زیر تو تند تند عوض کن وقتی خودتو میشوری با دستمال پاک کن ، مترونیدازول بخور 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر زنان و مصرف دارو

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آنتی بیوتیک خوردم

خودمو با مواد ضدعفونی اون قرمز رنگه وآب گرم شستشو میدادم

کرم واژینال استفاده میکردم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

عنبرنسا میگن خوبه خونه شورت نپوش شلوار نخی بپوش پماد و دارو سر موقعه استفاده کن

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چن باردرهفته انجام بدیم وچجوری .

یه روز درمیون دودمیکنی دودشو میگیری اونجا بعدش چند ساعت صب میکنی میری حموم ولی خیلی بوی بدی داره وقتی کسی خونه نبود انجام بده😁من جوش شیرینم استفاده میکنم اونم خوبه

🙂💔

مرسی ازهمه.لباس زیراصلانمیپوشم من.دستمال کاغدی هم براخشک کردن یکی میگه خوبه یکی میگه بده نمیدونم.عنبرنساهم حتماانجام میدم ازاین به بعد.فقط یه بارانجام دادم وبلافاصله رفتم حمام .جوش شیرین چجوری استفاده کنیم معمولی یاجوش شیرین بهداشتی‌؟