تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم من اول یه روز در میون بود الان چند هفته روزی یه دونه .شما زیر پوستی هم داشتی ؟ جوشات بعد قطع ب ...
من اول روزی یه دونه بعد ۸ ماه یه روز درمیون
نه اصلا دیگه برنگشت تا چند سال بجز الان که باردارم مجدد داره میزنم
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
حداقل باید سه ماه بخوری تا نتیجشو ببینی من یه سال خوردم پوست آینه!
گلم فقط جوش رو از بین میبره یا برای سفت شدن پوست هم خوبه ؟ جوشهاتون برنگشت؟
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️