2777
2789
عنوان

بچه ی بدغذا

43 بازدید | 3 پست

پسرم ۷ ماهشه.الان یک ماه ونیمه غذای کمکی براش شروع کردم ولی خیلی بی اشتهاس اصلا هیچی نمیخوره حتی آب هم نمیخوره.روش های مختلفی هم امتحان کردم ولی بازم نمیخوره.بنظرتون چیکار کنم به غذاخوردن علاقه پیداکنه؟

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤
به نظرم باید فعالیت و حمام و ..که باعث گرسنگی میشه رو تو برنامه روزانش بگنجونی و از مکمل های اشتها ا ...

میگن زیر دوسال داروی اشتها اورنمیدن.مولتی ویتامین وقطره آهن بهش میدم.فعالیتشم زیاده خیلی شلوغه.واقعا کلافه شدم هرچی میپزم نمیخوره میندازم دور

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن زیر دوسال داروی اشتها اورنمیدن.مولتی ویتامین وقطره آهن بهش میدم.فعالیتشم زیاده خیلی شلوغه.واقعا ...

یه چیزایی مثل ترایفل خرما با انواع مغز و خرما و...درست کن معمولا بچه ها استقبال میکنن...یا غذاها رو تزئین کودکانه کن...میفهمم چی میگی خیلی رو اعصابه غذا نخوردن بچه ولی مجبوری اینقد طعمای مختلفو تست کنی تا سلیقه و ذائقش دستت بیاد