شوهر من خیلی مهمونی و رفت و امد دوست داره و (در عین اینکه خیلی تعصبیه تا اونجا که نذاشت برم سرکار و کلا تنها نمیزاره برم بیرون) ولی چون خیلی با زنا گرم میگیره و وقتی وارد جمع میشه برای جلب توجه هرکاری میکنه و نقل وسط میکنه خودشو من به شدت از مهمونی رفتن بیزار شدم و یه حالت عصبی بهم دست میده و تو جمع کز میکنم تو خودم ....الان این مسئله شده عامل دلخوری ما از هم....نمیریم اون ناراحته میریم من ناراحتم ....چه کار کنیم به نظرتون؟
میدونم چی میگی یا باید خودتو بزنی به بیخیالی و توجه نکنی و باهاش کنار بیای یا مرگ یه بار شیون یه بار اصلاحش کنی وگرنههمش مجبوری حرص بخوری
کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن
شما هم بابقیه بسیار گرم بگیر با خانوما منظورمه و خوش بگذرون و همش در حال خنده باش
اوایل اینکارو میکردم خیلی بیشتر گرم میگیره من خیلی حساس شدم به این موضوع ...یعنی گرم گرفتن من و به منزله همکاری و اوکی دادن به رفتارش میدونه....من یه مدت مغازه داشتیم و باهم بودیم به خانوم شوخ بود ...منم خوب شوخی میکردم و همسرمم پا به پای من اخرش جوری شده بود شوخی دستی میکردن...زنه اسم منو نمیدونست به اون پسوند جون میبست
میدونم چی میگی یا باید خودتو بزنی به بیخیالی و توجه نکنی و باهاش کنار بیای یا مرگ یه بار ...
آخه بارها سر این موضوعات جرو بحث کردیم...اصلا فایده نداره...خیلی اوغات در حضور من رعایت میکنه...ولی گاها نمیدونسته پشتشم حتی زنای فامیل و بغل میکنه یا دست میده یا روبوسی میکنه...خودشو خیلی قبول داره...میگه من خیلی پاکم تو به من همش تهمت میزنی
آخه بارها سر این موضوعات جرو بحث کردیم...اصلا فایده نداره...خیلی اوغات در حضور من رعایت میکنه...ولی ...
اره بعضی مردا اینجوری ان علاقه دارن خودی نشون بدن . تو بهش بگو اینکار خط قرمز منه هی پا نزار رو خط قرمزم هرکی یه خط قرمزی داره
کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن
اره بعضی مردا اینجوری ان علاقه دارن خودی نشون بدن . تو بهش بگو اینکار خط قرمز منه هی پا نزار ر ...
راستش بارها گفتم ...تا حدودیم رعایت میکنه ...ولی خیلی جاها از دستش در میره...الان یجوری شده هر کی مهمونی بگیره چه بریم چه نریم دعوا میشه...عاشق اینه تو یه مجلس جوک بگه .بخونه .خاطره تعریف کنه و همه دورش جمع شن...
راستش بارها گفتم ...تا حدودیم رعایت میکنه ...ولی خیلی جاها از دستش در میره...الان یجوری شده هر کی مه ...
اره جلب توجه دوس داره