2777
2789

روغن تراپی قبل حموم هفته ای دو یا سه بار

من هفته ای یبارم شب قبل خواب روغن ارگان میزنم میبافم صب میشورم دوبار ک انجام داده بودم موهام عالی شده بود هرهفته انجام میدم . حتمانم نباید روغن ارگان باشه هرچی دای میتونی بزن ولی اصل باشه 

ماسک مو داخل حموم و سرم یا کرم مو بعد حموم

‏چیز پیش‌پا افتاده‌ای ما را تسلا می‌دهد زیرا چیز پیش‌پا‌ افتاده‌ای ما را آزار می‌دهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته حنای خالی هم میشه ولی تخم مرغ و روغن زیتون برای موها خوبن ، اگه داشتی کمیم سرکه سیب اضافه کن ب ...

میشه واضحتر بگین

من موهای خودم طبیعی نسگافه ایه، حنا بزنم رنگش عوض شه چی😐 انشرلی نشم.

چقد بزنم

من موهامو ب سرم مو، عادت دادم

الان ۲ ۳ ماهه نمیزنم، خیلی بد شدع

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
میشه واضحتر بگین من موهای خودم طبیعی نسگافه ایه، حنا بزنم رنگش عوض شه چی😐 انشرلی نشم. چقد بزنم م ...

اها موهات رنگ شدس ، نمیدونم من تا حالا رنگ نزدم ولی خب بعید میدونم رنگ بده با ماست و روغن قاطیش کنی ، بعد اینکه شنیدم حنا بزاری به مو دگه نمیشه رنگش کنی دیگه یا باید بیخیال رنگ مو بشی یا بیخیال موهای نرم 

ولی بعد حموم وقتی موهات خیسه روغن نارگیل یا زیتون بزن نتیجشو ببین راضی هستی یا نه ، فط حتما موهات خیس باشه

اها موهات رنگ شدس ، نمیدونم من تا حالا رنگ نزدم ولی خب بعید میدونم رنگ بده با ماست و روغن قاطیش کنی ...

عزیزم نوشتم طبیعی😐

باز میگی رنگ 🤦🏻‍♀️

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
اها موهات رنگ شدس ، نمیدونم من تا حالا رنگ نزدم ولی خب بعید میدونم رنگ بده با ماست و روغن قاطیش کنی ...

اهان مرسی عزیزم